Adevărul despre ce se petrece cu Simona Halep! Nu o mai interesează tenisul?

2017-01-14 12:12:28 Sport

Văzută ca una dintre favorite la câștigarea primului Grand Slem din cariera ei, Simona Halep pare să fie pe cai mari. Dar, chiar dacă clasamentul a poziționat-o pe cea de-a patra poziție ca șansă la obținerea trofeului din Australia, realizatea, ne spun surse foarte bine informate, pare să fie cu totul și cu totul alta.

Mai exact, se pare că Simona Halep este, în fapt, în scădere de formă, iar indiciiole sunt mai multe. Astfel, după primul turneu al anului, cel din China, în care s-a făcut de râs, Simona a devenit, pare-se, interesată de multe alte lucruri în afara tenisului. Astfel, spune sursa citată, Simona este acum preocupată până peste cap de afacerea imobiliară pe care o dezvoltă în orașul natal și, din cauza aceasta, nu se poate concentra suficient la tenis sau la antrenamente, ea chiar lipsind la câteva ședințe.


De altfel, acesta pare să fie și motivul pentru care Simona Halep a declarat, recent, că nu și-a impus niciun obiectiv cu privire la participarea primului turneu major de tenis al anului. „Îmi doresc să dau tot ce am mai bun în turneu și să petrec momente plăcute pe teren, fără să-mi stabilesc un obiectiv clar înainte. Sunt fericită să joc aici, îmi place să evoluez pe arena Rod Laver. Am amintiri frumoase din acest turneu, deoarece de două ori am atins sferturile de finală. Sper ca anul acesta să mă autodepășesc, dar nu se știe niciodată”, a declarat Simona.
Simona Halep (25 de ani), locul 4 WTA, şi-a aflat adversara din turul întâi al Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului. Conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Melbourne, campioana noastră o va întâlni pe Shelby Rogers din Statele Unite ale Americii. Rogers are 24 de ani şi ocupă locul 57 topul WTA. Simona Halep și jucătoarea americană s-au mai întâlnit o singură dată până în prezent, la ediția 2015 de la US Open. Românca s-a impus atunci în două seturi (6-2, 6-3), în turul al treilea.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie