Cine este bărbatul care l-a înlocuit pe Guță

2017-01-11 11:06:10 Showbiz

Nicolae Guță e istorie, la modul cel mai serios, pentru Cristina, blondina cu care s-a iubit anul trecut. Mai exact, focoasa fostă iubită a manelistului l-a și înlocuit deja, ea bucurându-se de compania altui bărbat, în oraș, prezentându-l deja amicelor sale.

Mai exact, zilele trecute, Cristina, îmbrăcată mai sexy ca niciodată, cu bustul bine tunat – pe banii manelistului – și-a făct apariția, la brațul unui alt bărbat, într-un club de manele. Acolo, cei doi s-au lăsat pozați doar braț la braț, părând să fie foarte apropiați unul de celălalt. Și, chiar dacă amicele ei susțin că între cei doi este o relație care ar putea să îl facă gelos pe Nicolae Guță, Cristina neagă că ar fi împreună cu respectivul. ”Este vărul meu, am avut chef să ieșim și ne-am dus în club”, este explicația, cam firavă, despre natura relației lor dată de Cristina.
”Nu am niciun iubit, dar nu mai vreau să aud de Guță. Suntem firi prea diferite pentru a putea fi împreună”, a mai spus Cristina, negând că ar mai avea vreo urmă de sentiment pentru manelistul cu care, anul trecut, făcuse chiar și planuri legate de copii.
Guță a avut o relație cu năbădăi cu blonda. Mai exact, la sfârșitul anului trecut, Nicolae Guță s-a năpustit, ca un uliu, asupra Cristinei. A mers acasă la aceasta și, mai nervos ca niciodată, a făcut-o pe blondă cu ou și cu oțet. Mai mult, spun sursele noastre, printre înjurături și scandalul făcut la ușa acesteia, manelistul a cedat nervos și, fără să se gândească prea mult, a luat-o de gât și a strâns-o bine de tot, doar, doar tânăra se va împăca cu el. Realizând ce a făcut, Nicolae Guță a fost imediat cuprins de regrete, motiv pentru care a și început să plângă și să se roage de ea să revină în brațele lui, lucru care, cu întreruperi, s-a și petrecut, de câteva ori chiar.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie