"Regina cearcănelor" este de nerecunoscut! Andreea Raicu vrea să-ţi facă ziua mai frumoasă, dar mai rău te sperie

2017-01-09 12:16:04 Showbiz

Andreea Raicu este cunoscută ca şi fiind "Regina cearcănelor", dar niciodată vedeta nu încetează să-şi şocheze prietenii virtuali cu apariţiile ei, total nemachiată.

Vedeta nu încetează să nu-şi şocheze fanii cu apariţiile din ultima perioadă. Se pare că Andreea Raicu se poartă tot mai natural în ultimul timp. Bruneta a vrut să le transmită prietenilor ei o zi minunată, dar mai rău le-a stricat dispoziţia prin apariţia ei de recunoscut.

Andreea Raicu şi-a făcut un nou tatuaj, mândră nevoie mare, vedeta şi-a postat noua "achiziţie" pe una dintre reţelele de socializare. "Încredere. Dă-i drumul! Existenţa niciodată nu face greşeli", este mesajul de pe corpul Andreei Raicu.

Andreea Raicu este o vedetă de televiziune din România. A debutat ca model câștigând câteva importante concursuri de modelling apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastar. Este percepută ca un „fashion icon”, un promotor al stilulul și bunului gust în vestimentație.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie