Prima declaraţie a Simonei Gherghe despre sarcină: "Vine bebe"! Imagine emoţionantă

2017-01-06 12:09:28 Showbiz

Simona Gherghe este însărcinată şi a făcut prima declaraţie despre marea bucurie. Pe pagina ei de Facebook a apărut o fotografie tare emoţionantă.

Simona Gherghe e însărcinată. Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a postat o fotografie cu o suzetă, alături de o descriere pe măsură. "Suntem pregătiţi :) #vinebebe #dinIunie3 #ceamaifrumoasaasteptare", a scris Simona Gherghe.

Simona Gherghe e însărcinată. Dan Capatos a fost cel care a dat-o de gol printr-un comentariu la una dintre fotografiile postate de ea, spunând "La mulţi ani, tati". Lucrurile au fost confirmate chiar de ea: Simona Gherghe e însărcinată şi urmează să aducă pe lume un bebeluş în luna iunie.

Sute de oameni au felicitat-o, iar ea le-a răspuns unora dintre ei, mulţumindu-le.

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie