Secretele starurilor dezvăluite de angajații lor

2017-01-05 13:23:03 Showbiz

Răzbunarea e dulce! Foștii angajați ai celebrităților de la Hollywood povestesc totul despre șefii lor, de la fobii excentrice și până la practicarea magiei negre.

Haideți să vedem, așadar, ce au de ascuns vedetele de peste Ocean!

Jennifer Aniston

Știm deja că este preocupată de imaginea ei, deși, oficial, a declarat că este sătulă de percepția publică asupra actrițelor de la Hollywood și de presiunea constantă de a arăta într-un anumit fel. Ideea aceasta ne-a fost confirmată de asistenta ei personală, care a mărturisit că Jen are o fobie legată de transpirație. Chipurile, actrița se isterizează de fiecare dată când simte că i se face cald și că le cere celor din jur să-i aducă cuburi de gheață pentru a-și răci fruntea.  Mai mult de atât, între scenele filmate, Jen are angajat un om care-i ține un ventilator în fața ei, pentru a se răci. ”E ca și cum ar avea sclavi care să lucreze pentru regină”, spune asistenta ei.

Sarah Jessica Parker

Un fost angajat de-al actriței din ”Sex and the city” a mărturisit că SJP are o parte întunecată și că a devenit obsedată de vrăjitorie. Totul ar fi început în urmă cu câțiva ani, pe când actrița a aflat că strămoșii ei au fost acuzați de practici oculte. De atunci, chipurile, actrița ar practica Wicca, o religie neopăgână, care acordă o importanță majoră naturii. Așa se face că SJP sărbătorește cu religiozitate Luna Nouă și că își achiziționează tot felul de cristale și ierburi pentru a ține spiritele departe.

Sarah Jessica Parker posing during the presentation of HBO Spain TV channel in Madrid, Spain, 15 December 2016. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

 

jen-aniston

Christina Aguilera

Christina Aguilera enceinte soutient l’association "HungertoHope" pour combattre la malnutrition à Louisville le 5 août 2014. LOUISVILLE, KY, August 5, 2014 – Yum! Brands (NYSE: YUM), parent company of KFC, Pizza Hut and Taco Bell, announced the launch of its annual World Hunger Relief effort with the “Pass The Red Cup” challenge featuring multi-Grammy Award winner and international superstar Christina Aguilera.  According to the United Nations, there are nearly 850 million people around the world who suffer from chronic hunger. Yum! Brands’ World Hunger Relief effort is the world’s largest private sector hunger relief initiative, spanning more than 125 countries, over 40,000 KFC, Pizza Hut and Taco Bell restaurants and 1.5 million associates. The initiative began in 2007 in an effort to raise awareness, volunteerism and funds for the United Nations World Food Programme (WFP) and other hunger relief agencies.

Ce obicei scârbos!

Știam că ar avea figuri de divă, dar nu o credeam în stare de așa ceva. Potrivit unor declarații făcute de diferiți angajați de-ai ei, Christina ar avea un obicei de a-și scoate extensiile de păr pe unde-i vine – în restaurante, mașini, băi, oriunde – și că le aruncă pe jos. Mai grav este că are pretenția ca angajații ei să le strângă, în caz că ar vrea să le refolosească. Yuck!

David Beckham

David Beckham au défilé de mode Louis Vuitton Hommes printemps-été 2017 au Palais Royal à Paris le 23 juin 2016. © Olivier Borde / Bestimage People attend the Louis Vuitton fashion show men spring-summer 2017 at Palais Royal in Paris on 23 June 2016

David e obsedat de ordine

Cine ar fi crezut că David, adică un bărbat, ar fi obsedat de… curățenie și ordine?! Asistentul fostului fotbalist a declarat că acesta suferă de tulburare obsesiv-compulsivă și că, de aceea, are pretenția ca toate lucrurile lui să fie așezate într-o anumită ordine. Ba mai mult, dacă anumite lucruri sunt în număr mai mare decât ar fi trebuit, David devine foarte nervos.

Justin Bieber

Justin Bieber quitte son hôtel, Le Royal Monceau, pour se rendre à l'Arc de Triomphe puis au Père Lachaise pour visiter la tombe de Jim Morrison. Le chanteur sera en concert à partir du 20 septembre à Paris. Le 19 septembre 2016 Justin Bieber visited the Arc de Triomphe and the cemetery Père Lachaise (Jim Morrison's tomb) in Paris. American singer will be perform on september 20th and 21th in Paris. On september 19th 2016

Folosește ce-i vine la îndemână

El n-are fobii ciudate sau pretenții ridicate, dar are prostul obicei de a se culca cu oricine îi iese în cale. Și cum cheful îi vine de multe ori când e acasă, Biebs ar fi atentat la mai multe femei care îi lucrează în casă. ”L-am prins cu o menajeră care era puțin mai mare decât el”, spune un angajat de-al starului.

Mariah Carey

mariah carey

Preferă să apeleze pentru orice la angajații ei

La ea chiar nu ne mai surprinde nimic! Știm deja că preferă să nu ridice nici măcar un deget, așa că nu ne-a mirat când un anagajat de-al ei a povestit că intră cu ea în duș pentru a o spăla la cap, căci ei… îi este greu!

Julia Roberts

dress-julia-roberts

Nu se dezice de această rochie

Are destui bani pentru a-și cumpăra oricâte haine își dorește, dar preferă ca, din când în când, să poarte hainele pe care le-a îmbrăcat în filmele ei celebre. Un angajat a declarat, de exemplu, că Julia îmbracă cel puțin o dată pe an rochia din ”Pretty Woman”. ”Julia încă are rochia pe care a purtat-o în ”Pretty Woman”, cea pe care o avea înainte ca personajul ei să fie stilat. Și o dată pe an, ea o îmbracă

Jessica Simpson

52182238 Actress Jessica Simpson and her husband Eric Johnson are spotted outside The Bowery Hotel in New York City, New York on September 21, 2016. Jessica and Eric recently got back to New York after spending some time at their home in Los Angeles. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Pleacă fără să-și plătească consumația

La câte milioane de dolari are în cont, ai zice că ar fi suficient de generoasă încât să le facă, ocazional, celor dragi cadouri sau să le cumpere ceva de băut, în oraș. Însă, nu e cazul. De fapt, Jessica este atât de înfumurată încât nu consideră necesar nici să-și plătească propria consumație, crezând că simpla ei prezență este o reclamă suficientă pentru oricare bar sau cafenea. Mai mult de atât, câțiva angajați au declarat că au fost nevoiți s-o dezbrace înainte să se bage în pat, din cauza faptului că era mult prea beată pentru a face de una singură lucrul acesta.

foto: hepta, arhivă OK!

sursa.okmagazine.ro

 

 

loading...

Din aceeași categorie