Loredana Groza, interzisă la TV! Ce a însemnat acest lucru pentru vedetă: "Am pierdut tot"

2016-12-21 12:44:22 Showbiz

Sute de persoane îi fredonează piesele, şi îşi doresc să meargă la concertele ei măcar odată, dar nu toată lumea ştie de clipele grele din viaţa Loredanei Groza. Artista a acordat un interviu sincer în care a vorbit despre ce înseamnă să fii o femeie de succes în România.

 

Deşi poate părea că are o viaţă perfectă şi lipsită de griji, Loredana Groza a avut parte şi de perioade mai puţin uşoare, dar din care a ştiut să se ridice.
"Un alt moment care a fost într-un fel negativ, dar care mi-a dat o alta viziune asupra a ceea ce am de facut şi a fost o schimbare radicală în viaţa mea, a fost momentul în care am aflat că deşi aveam cel mai de succes album din România, primul meu album, "Bună seara, iubite", am fost interzisă la televiziune şi la radio. Faptul că nu mai puteam să comunic decât prin concerte şi live... a fost o perioada destul de tristă în viaţa mea(...) Faptul că am pierdut tot şi că am luat-o de la zero dupa Revoluţie, ca orice alt român până la urmă, a fost o lecţie de viaţă incredibilă, şi m-a pregatit pentru viitor," a declarat Loredana pentru Antena Stars.
Cântăreaţa, deşi nu se declară o feministă convinsă, crede că societatea s-a dezvoltat faţă de acum câţiva ani, când femeile nu aveau aceeaşi putere.
"Cu siguranţă cred că suntem într-o lume a bărbaţilor. Cred că în România prin excelenţă putem spune asta. Cred foarte tare că femeia este încă în decurs de a-şi putea manifesta pe deplin rolul în această lume a bărbaţilor, pentru că a fost ocupată mii de ani să facă copii. De când femeia işi doreşte să facă o carieră şi şi-a dat seama că are puterea, şi pe langa faptul că dă viaţă, poate da viaţă şi operelor de artă, şi la idei creative," a mai mărturisit cântăreaţa.

 

Cine e Loredana Groza

Loredana Groza, în vârstă de 46 de ani, este o cântăreață de muzică ușoară din România, actriță, compozitoare, prezentatoare TV, autor, dansator, precum și imaginea unor produse cosmetice.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie