Nicolae Guță a ajuns la capătul puterilor! În preajma Crăciunului nu se mai poate opri din plâns

2016-12-21 12:40:33 Showbiz

Manelistul Nicolae Guță este, în perioada asta, într-o situație fără precedent pentru el. Mai exact, chiar acum, cu un Crăciun care bate la ușă, cântărețul este în situația de a nu avea niciun suflet cald alături de el, lucru care, spun sursele noastre, îl deprimă cumplit.

Mai exact, de când s-a despărțit de blondina Cristina, femeia pe care, pare-se, o iubea mai mult decât și-ar fi putut închipui, manelistul nu își mai poate reveni. Și, dacă până acum schimba femeile pe bandă rulantă, iată că, în această perioadă, preferă să spere la o minune. Mai exact, să spere că, într-un final, Cristina îi va răspunde la telefon și că, din nou, vor reuși să repare relația lor, una marcată de scandaluri care mai de care mai spumoase.


Mai exact, ne-au dezvăluit surse din anturajul manelistului, Nicolae Guță o sună zi de zi și, văzând că nu îi răspunde, îi trimite mesaje care mai de care mai siropoase, fiind dispus să îi ofere blondinei orice șiu-ar dori aceasta pentru a fi, din nou împreună. Iar cum răspunsul fostei sale iubite întârzie, Nicolae Guță a ajuns la disperare, plângând după ea, supărat că a pierdut-o și că nu reușește să o convingă să petreacă un Crăciun de neuitat, împreună.

Iubire cu scandal
Acum câteva luni, Nicolae Guță s-a năpustit, ca un uliu, asupra Cristinei. A mers acasă la aceasta și, mai nervos ca niciodată, a făcut-o pe blondă cu ou și cu oțet. Mai mult, spun sursele noastre, printre înjurături și scandalul făcut la ușa acesteia, manelistul a cedat nervos și, fără să se gândească prea mult, a luat-o de gât și a strâns-o bine de tot, doar, doar tânăra se va împăca cu el. Realizând ce a făcut, Nicolae Guță a fost imediat cuprins de regrete, motiv pentru care a și început să plângă și să se roage de ea să revină în brațele lui. Culmea, ea a cedat rugăminților lui și, o vreme, au format un cuplu... Dar, pare-se, ciorba reîncălzită nu a fost destul de... fierbinte, așa că, de curând, și-au spus ”Adio” din nou.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie