Florin Salam nu mai are răbdare! Ce a făcut manelistul pentru Roxana Dobre

2016-12-20 15:55:17 Showbiz

Florin Salam se pregătește intens să devină, pentru a patra oară deja, tată, Roxana Dobre urmând să nască de pe o zi pe alta cel de-al doilea copil al lor. Dar, până atunci, celebrul manelist s-a pregătit, așa cum se cuvine, pentru eveniment, iar cadoul pe care îl va face focoasei brunete va fi unul care, cu siguranță, îi va ajunge la suflet.


Mai exact, spun surse apropiate de manelist, Florin Salam, imediat după ce a fost la o cântare, în Germania, a decis să îi facă o surpriză de proporții Roxanei Dobre. Așa că, cu banii pe care i-a încasat în urma recitalului și a dedicațiilor din club, a luat drumul unei bijuterii și, după ce a petrecut acolo mai bine de o oră, s-a decis. Și, fără să stea pe gânduri, a cumpărat... două verighete. Pe care, evident, a dat o sumă uriașă, manelistul plătind, spun sursele noastre, nu mai puțin de 22.000 de euro, semn că își dorește din tot sufletul să o impresioneze pe frumoasa lui logodnică care, acum,m se pregătește să nască cel de-al doilea copil al lor.
”Abia așteaptă să îi pună verigheta pe deget, el nu se mai desparte de pachețelul în care sunt inelele. Era fericit de parcă ar fi câștigat la loterie, nu de parcă ar fi plătit atâția bani pentru bijuterii”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului.
Se iubesc de doi ani
Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, anul trecut, pe 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă care a primit numele de Jacqueline Maria. Acum însă, cei doi așteaptă cu nerăbdare apariția celui de-al doilea copil al cuplului. De-a lungul timpului, chiar dacă cei doi se iubesc la nebunie, între Roxana Dobre și Florin Salam au tot apărut probleme. De cele mai multe ori, se pare că între ei ar fi intervenit infidelitatea manelistului, surprins în nenumărate ocazii în ipostaze extrem de apropiate de alte femei. Cu toate acestea, probabil, el a convins-o pe Roxana că restul domnișoarelor nu au însemnat nimic pentru el, iar acum cei doi se vor căsători.Cea de-a doua fetiţă a Roxanei Dobre cu Florin Salam va primi numele Rania.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie