Cu cine se iubește fiica lui Adrian Minune. E preferatul multor vedete sexy

2016-12-17 09:42:55 Showbiz

carmen minune

Acum doi ani, Carmen (19 ani), fiica lui Adrian Minune, fugea de acasă pentru că era extrem de îndrăgostită de Franco, un băiat pentru care a fost dispusă să-și lase familia. După un scandal mediatic și nenumărate pagini scrise și emisiuni difuzate pe seama acestui subiect, fata s-a întors acasă și s-a și despărțit de Franco.

S-au împăcat, dar nu a ținut prea mult reînnodarea acestei relații îndelung mediatizate și disputate, spre liniștea familiei lui Adi Minune.

De atunci, Carmen nu a mai spus nimănui cine i-a intrat la inimă, dar iată că și-a găsit jumătatea în persoana unui tânăr regizor, Bogdan Daragiu. Acesta se află în spatele multor videoclipuri de succes ale unor artiste cunoscute și sexy, precum Delia, Inna, Alexandra Stan sau Corina. Bogdan a colaborat și cu fiica lui Adrian Minune, iar lucrurile au trecut peste o simplă relație profesională.

Regizorul este cel care a făcut publică relația cu Carmen Simionescu, pe contul lui de Instagram, acolo unde i-a făcut acesteia o urarea specială cu ocazia zilei de naștere. Tânăra a împlinit 19 ani. "La mulți ani, suflet frumos! Te iubesc din ce în ce mai mult", a scris Daragiu, mesaj alături de care a atașat și o fotografie care nu mai lasă loc de interpretări. "Îți mulțumesc pentru tot", a scris și solista în rubrica de comentarii.

 

carmen bogdan daragiu

Bogdan și Carmen au făcut totul public

Foto: Instagram

sursa.click.ro

loading...

Din aceeași categorie