Duelul posterioarelor. Celebritățile care au încins spiritele pe Instagram

2016-12-17 09:29:26 Showbiz

Ca și-n anii trecuți, celebritățile nu s-au sfiit, anul acesta, să posteze pe rețelele de socializare tot ce au mai bun din dotare. Modele precum Elsa Hosk, Bella Hadid sau Kendall Jenner, au demonstrat că au tot ce le trebuie pentru a fi pe cele mai prestigioase podiumuri din lume.

La fel au făcut și Rihanna, Serena Williams sau Bella Thorne, care au vrut doar să arate că și ele au… cu ce! Haideți să vedem și noi, așadar, cine se poate lăuda cu un posterior apetisant!

Bella Hadid

 

Bella este sora mai mică a lui Gigi Hadid

foto: Arhiva personală

Anul acesta, a debutat în echipa ”Îngerașilor” Victoria`s Secret, așa că trebuia să demonstreze că merită cu prisosință locul în echipa supermodelelor.

Elsa Hosk

 

Elsa are 28 de ani și o înălțime de 1,77 m

foto: Instagram

Ea e una dintre veteranele Victoria`s Secret și știam de mult că se bucură de o siluetă perfectă. Continuă să ne-o demonstreze de fiecare dată când se pozează la plajă.

Hailey Baldwin

hailey-baldwin

Nu ne e foarte clar cu ce se ocupă ea în prezent, dar știm că fiica lui Stephen Baldwin are un posterior tonifiat și un corp de model. Ah, da, ea este model…

Iggy Azalea

iggy-azalea

Despre ea s-a zvonit că ar fi apelat la mâna dibace a unui chirurg plastician pentru a ajunge la acest rezultat. Ea n-a confirmat, dar nici n-a infirmat. Eh, ce mai contează., atâta vreme cât rezultatul este atât de reușit.

Karrueche Trankarrueche-tran

Nici despre ea nu se știu prea multe, în afara faptului că a avut o relație de lungă durată cu Chris Brown (aka fostul Rihannei) și că se bucură de acest posterior…

Kendall Jenner

kendall-jenner-2

O fi ea slăbuță, dar posteriorul e așa cum trebuie: bombat și tonifiat! Ce bine că n-a luat exemplu de la surorile sale mai mari (vezi Kim și Khloe) și și-a păstrat formele naturale!

Lea Michele

lea-michele1

De când a rămas singură, Lea postează numai astfel de cadre pe contul ei de Instagram. Totuși, suntem siguri că nimeni nu se arată deranjat.

Kylie Jennerposterior-kyli-jenner

Ea zice că nu și-a făcut nimic, dar noi constatăm că le are pe toate: buze voluminoase, talie de viespe și posterior bombat, asemenea surorilor sale operate Kim și Khloe Kardashian.

Rihanna

rihanna-posterior

La ea știm sigur că totul e natural, căci știm cum merg lucrurile prin Barbados. Mda, ne place!

Amber Rose

amber-rose-posterior

Și cea care a dat tonul în împlanturi în fese: Amber Rose. Sau era rivala ei, Kim Kardashian?

Serena Williams

serena-williams

Ani de antrenamente dau întotdeauna rezultate. Serena Williams se bucură de un posterior bine tonifiat…

sursa.okmagazine.ro

loading...

Din aceeași categorie