Sarmale cu ciuperci!

2016-06-09 18:09:55 Bucătărie

Ingrediente:

500 gr ciuperci
foi de varza acra
2 cepe mici
½ cana orez
cimbru
fulgi de ardei iute
sare

Mod de preparare:

Ciupercile curatat, spalat si tocat marunt. La fel si ceapa, pe care am am calit-o in putin ulei. Peste ceapa am adaugat ciupercile tocate si le-am lasat pe foc cca 15 minute, apoi am adaugat si orezul, care a absorbit restul de zeama ramasa de la ciuperci, deci sa mai fi stat vre-o 10 minute pe foc.
Spre final am condimentat cu sare, cimbru si fulgi de ardei iute, am oprit focul si am lasat sa se raceasca.

Am format sarmalutele, pe care le-am pus intr-un vas de lut impreuna cu varza tocata si suc de rosii. Am dat la cuptor pentru cca 1 ora jumatate, sau pana sarmalutele au fost gata.

sursa.culinar.bzi.ro

loading...

Din aceeași categorie