CHEESECAKE CU DOVLEAC - CEA MAI GUSTOASA RETETA DE SEZON!

2016-11-21 14:10:01 Bucătărie

Ingrediente

250 g pesmet
210 g zahar
160 g unt
250 g dovleac
240 g branza de vaci
120 ml smantana
3 oua
1 esenta de vanilile
1 lamaie
ghimbir
cuisoare

Mod de preparare

Amesteca pesmetul cu untul si 150 g de zahar pana cand obtii un aluat sfaramicios. Tapeteaza o tava de copt cu acesta, apoi baga-l la cuptor pentru 10 minute, pana cand se rumeneste usor.

Combina smantana cu ouale, branza de vaci, restul de zahar, dovleacul ras, coaja de la lamaie, vanilia si condimentele, apoi toarna aceasta compozitie peste aluatul de cheesecake si da-o la cuptor pentru 15 minute.

Serveste cheesecake-ul cu dovleac rece, decorat cu zahar pudra, cacao sau frisca.

sursa.kfetele.ro

loading...

Din aceeași categorie