Prima reacţie a lui Cosmin Contra despre posibilitatea de a o antrena pe Dinamo!

2016-10-19 13:19:02 Sport

Scaunul lui Ioan Andone se clatină din ce în ce mai tare, după ce Dinamo a ajuns pe locul 8 în Liga I. Favorit să-i preia pe “câinii roşii” este Cosmin Contra, susţinut puternic de Adrian Mutu şi de Giani Kiriţă. “Guriţă” a vorbit în premieră despre posibilitatea de a antrena echipa din “Ştefan cel Mare”.

“Încă nu mi-am încheiat situaţia financiară cu Alcorcon. Probabil se va rezolva în cel mai scurt timp, după care sunt dispus să discut despre orice ofertă, chiar şi pe cea de la Dinamo. Am avut o discuţie cu Adi Mutu, dar în general despre fotbal. Dacă e un proiect bun şi se doreşte venirea mea la Dinamo voi fi disponibil de săptămâna viitoare”, a declarat, pentru DigiSport, Contra.

Fostul internaţional le-a dat o veste tristă suporterilor dinamovişti: “Mie îmi place să fac pressing, îmi place fotbalul spectacol, dar trebuie să şi ai jucătorii ăştia. Eu am avut noroc şi la Timişoara, şi la Ploieşti, şi echipele au jucat ce le-am cerut eu. Dinamo are jucători tineri de mare perspectivă şi e un lot care să se bată în primele 6 şi la o cupă europeană. Dar, să se bată la titlu, în niciun caz”.

SURSA FOTO: AD Alcorcon

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie