Leonard Doroftei, dus cu mandat la Înalta Curte, în dosarul "Gala Bute"

2016-10-19 10:06:49 Sport

Leonard Doroftei, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, este audiat, astăzi, în calitate de martor în dosarul "Gala Bute".

Leonard Doroftei, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, a fost adus astăzi, cu mandat, la Înalta Curte, pentru a fi audiat în dosarul "Gala Bute". Acesta a refuzat să se prezinte în faţa magistaţilor, deşi a fost citat de mai multe ori, potrivit Antena 3.  În dosarul "Gala Bute" este acuzată şi Elena Udrea, pentru luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, conform aceleiaşi surse menţionate.

Dosarul "Gala Bute" a ajuns în instanţă în aprilie 2015. Procurorii îi acuză de fapte de corupţie pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu, fostul asistent personal al Elenei Udrea, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, fostul secretar general în MDRT, Gheorghe Nastasia şi omul de afaceri Dragoş Botoroagă.

SURSA.SPYNEWS.RO

loading...

Din aceeași categorie