Şomera a donat 32 de milioane de euro câştigaţi la loterie

2016-10-17 16:20:26 News

Margaret a fost declarată nebună de rude

Incredibil, dar adevărat! Şomera Margaret Loughrey a câştigat anul trecut, la loterie, 34 de milioane de dolari. Din uriaşa sumă de bani nu şi-a păstrat decât 1,25 de milioane de euro. Restul i-a donat.

Margaret Loughrey nu avea slujbă şi se chinuia din ajutorul de şomaj, când a dat norocul peste ea. Într-una din zile, pe când se simţea deprimată şi fără rost pe lume, a cumpărat un bilet la loterie.

Nici în cele mai frumoase visuri nu şi-ar fi imaginat că îi va aduce uriaşul câştig de 34 de milioane de dolari (circa 140 de milioane de lei). În loc să-şi ia vilă, colecţie de maşini scumpe sau haine de firmă, Margaret, din oraşul Strabane, a decis să doneze aproape toţi banii pentru bunăstarea concetăţenilor săraci. Vrea ca din cele 32,75 de milioane de euro (circa 134,5 milioane de lei) pe care le cedează să se facă investiţii pentru ca oamenii să beneficieze de slujbe şi alte lucruri necesare pentru confortul acestora.

Femeia nu şi-a oprit decât 1,25 milioane de euro (circa 5,2 milioane de lei), din care a cumpărat o veche filatură, Herdman’s Mill, din Sion Mills, situată în vecinătatea oraşului Starbane, pentru a o transforma în obiectiv turistic. Intenţionează să facă aici un parc mare, unde circa 80 de persoane să-şi găsească loc de muncă.

Când au auzit că nu le va reveni nici un chior, membrii familiei au dus-o cu forţa pe Margaret Loughrey la un spital de psihiatrie. Acest lucru s-a întâmplat în luna martie şi a mâhnit-o foarte mult. Între timp, medicii i-au făcut teste care au dovedit că este în toate facultăţile mintale. ”Imediat ce am câştigat mi-am zis că va fi spre binele oraşului. Îmi amintesc cât de rău îmi era mie când eram şomeră. Vreau să dau şanse tuturor, ca să nu treacă prin ce am trecut eu”, spune Margaret.

sursa.click.ro

loading...

Din aceeași categorie