Ce mireasă frumoasă a fost Andreea Răducan! Fosta gimnastă s-a căsătorit la Biserica din Pipera

2016-10-17 11:05:13 Sport

andreea raducan mireasa biserica pipera

Andreea Răducan a strălucit în cea mai fericită zi din viaţa ei

Fostă campioană olimpică și mondială la gimnastică, Andreea Răducan, a avut parte azi de cel mai emoționant moment din viață. S-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, Daniel Tandreu.

Ceremonia a avut loc la biserica ”Adormirea Maicii Domnului”, din Pipera, lăcaș de cult care nu a fost ales întâmplător. ”Acolo slujește peotul care ne cunoaște pe noi, la care ne-am mai și mărturisit, care a venit și acasă și a făcut sfeștanie. Ne-am cunoscut cu ani în urmă prin intermediul unei prietene. E un preot cu care am comunicat foarte bine și de aceea am dorit să ne cunune dânsul”, a declarat Andreea pentru ”Click!”.

andreea raducan mireasa biserica pipera

mariana bitang octavian bellu

gabriela szabo nunta andreea raducan

nadia comanesci nunta andreea raducancorina ungureanu claudia presecan nunta andreea raducan

Ceremonia a fost cu adevărat una specială pentru Andreea, care a purtat o superbă rochie albă, comandată la o firmă din Barcelona, care are și reprezentanță în România. ”Cred că este cel mai important moment, cununarea în fața lui Dumnezeu, așa că și emoțiile au fost pe măsură”, a mai spus fosta gimnastă, care a ascultat slujba cu ochii umezi, fiind impresionată și de corul bisericii.

Ceremonia a fost urmată de o petrecere, care a avut loc la clubul Stejarii. Voia bună a celor aproximativ 260 de invitați a fost asigurată de formația lui Florin Ristei, de Ansamblul Maramureșul și de un DJ. Ca o sportivă adevărată, Andreea și-a propus să nu stea pe scaun prea mult la propria nuntă. ”Vreau să dansez toată noaptea, pentru că este o seară specială. Sper ca toată lumea să se simtă bine și noi vom face tot ce vom putea pentru a fi gazde perfecte”, a mai spus Andreea. Evident, printre invitați se vor număra și foste gimnaste: Sandra Izbașa, Monica Roșu, Silvia Stroescu, Loredana Boboc, Cătălina Ponor, dar și antrenorii care le-au dus pe culmile succesului, Octavian Belu și Mariana Bitang. ”Doamna Mariana m-a ajutat foarte mult în această perioadă, cu sugestii, cu sfaturi, îi mulțumesc și pe această cale”, a mai spus Andreea, care a avut cununia civilă miercuri.

sursa.click.ro

 

loading...

Din aceeași categorie