Lucian Bute, APEL DISPERAT, după un accident rutier violent: "Se luptă pentru viața lui pe patul unui spital!"

2016-10-17 09:39:16 Sport

Unul dintre prietenii cei mai buni ai lui Lucian Bute, care a fost lângă el la meciurile de box, a fost implicat într-un grav accident rutier. Sportivul român e disperat şi a făcut un apel pe o reţea de socializare. Asta pentru că medicii îi dau puţine şanse la viaţă bărbatului care e internat într-un spital din statul american Vermont.

În vârstă de 36 de ani, pugilistul român a scris un mesaj emoţionant în care le cere tuturor să se roage pentru ca bunul său prieten Bob Miller să supravieţuiască. Postarea a fost atât în limba română, cât şi în franceză.

"Un om care a fost mereu în colțul meu și este o verigă importantă în echipă mea a fost ieri (n.r.: duminică) victimă unui accident grav de maşină, iar acum se luptă pentru viață lui pe patul unui spital din Vermont, SUA. Vă rog să vă rugați pentru sănătatea lui. Un cutman și o persoană extraordinară. Luptă Bob Miller și Doamne ajută să te întorci sănătos la familie! (...) #PrayforBobMiller", a scris pugilistul rorân pe pagina sa de Facebook.

"Însănătoșire grabnică! Bunul Dumnezeu sa îi îngăduie sa se refacă, sa rămână în acel «colţ» lângă tine!!", "Mă rog ca Dumnezeu să facă minuni! Să-şi revină repede!" şi "Dumnezeu, să-i dai putere și sănătate! Să fie bine și familiei sale, putere ca bunul Dumnezeu și îngeriii să-l păzească" sunt doar trei dintre mesajele de susţinere pe care fanii i le-au scris la scurt timp.

Lucian Bute (n. 28 februarie 1980) este un pugilist român ce deține centura NABF la categoria semigrea și care a fost campionul mondial IBF la supermijlocie timp de aproape 5 ani, perioadă în care și-a apărat titlul de 9 ori. Este originar din satul Pechea, județul Galați, născându-se acolo la fel ca verișoara sa Steluța Luca. În anul 2003 a devenit boxer profesionist, semnând un contract cu clubul canadian Interbox. Locuiește în orașul Montréal, dobândind și cetățenia canadiană în 2012. Are în palmares 32 de victorii din 36 de meciuri, dintre care 25 prin KO, fiind antrenat de Freddie Roach.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie