Răzvan Lucescu face pe săracul în Grecia! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! FOTO EXCLUSIV

2016-10-12 09:27:05 Sport

Răzvan Lucescu este unul dintre cei mai curtaţi antrenori români ai momentului. Aflat la formaţia elenă Skoda Xanthi, tehnicianul are pe masă un contract de 4,5 milioane de dolari de la echipa saudită Al-Hilal. Cu toate acestea, în Grecia, Lucescu junior se dă sărac lipit pământului.

Fostul selecţioner al României a fost surprins în timp ce se deplasa la job cu transportul în comun, la fel ca orice om de rând. Fiul lui Mircea Lucescu s-a urcat în autobuz şi, ca un bărbat cu o educaţie aleasă, le-a lăsat pe câteva doamne să ocupe scaunele libere. Răzvan a rămas tot drumul în picioare.

În plus, antrenorul român a părut foarte abătut. Probabil, Lucescu a fost măcinat de situaţia echipei sale, care se află pe penultimul loc în campionat, cu doar două puncte acumulate, după patru etape. Mai mult, tehnicianul este presat şi de arabi, care aşteaptă un răspuns pentru oferta pe care i-au făcut-o.

Bucătarul de serviciu

Răzvan Lucescu nu se fereşte să pună osul la treabă! În urmă cu câteva zile, fostul selecţioner a venit în România şi a dat o mână de ajutor, la deschiderea unei pizzerii din Capitală.

Tehnicianul s-a echipat în costum de bucătar şi a preparat pizza. Restaurantul aparţine fostului conducător rapidist, Constantin Zotta. La eveniment au participat oameni importanţi din fotbalul românesc, precum Basarab Panduru, Ciprian Marica sau Vasile Avram.

În cariera sa de antrenor, Răzvan Lucescu le-a pregătit pe FC Braşov, Rapid, El Jaish şi Petrolul Ploieşti. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a fost selecţionerul României între 2009 şi 2011.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie