Cristi Borcea, dus de urgență la spital. Avea mască pe gură

2016-09-30 08:44:18 Sport

cristi borcea

Viața lui Cristi Borcea este plină de neprevăzut. Când se pregătea să își refacă viața, inima a început să îi facă din nou necazuri. Ziarul de Constanța are informații că fostul boss de la Dinamo a fost dus de urgență la spital, joi, 29 septembrie, în jurul orei 20.00.

Încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, după condamnarea de șase ani din Dosarul Transferurilor, Cristi Borcea a fost transportat, de urgență joi seară (29 septembrie), la spital, spun surse informate pentru ziuaconstanta.ro. Cătălin Grasa, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a declarat că Borcea a fost adus la spital cu suspiciune de afecţiune cardică și încadrat la urgență de tip ”cod roșu” (grav).

Pacientului i s-au făcut o serie de analize specifice pentru bolile cardiace. După rezultate, Cristi Borcea a fost escortat la penitenciarul Poarta Albă.

Conform unui martor, Cristi Borcea a fost adus în jurul orei 20.00. Doctorii preiau pacienţii în baza unui protocol de triaj, fiind stabilite cinci coduri: roşu, galben, verde, albastru şi alb. Potrivit martorului, Borcea, iniţial, a fost pe cod galben, apoi a fost trecut pe cod roşu.

Fostul patron dinamovist purta un trening gri cu glugă și o geacă neagră, iar gura îi era acoprită cu o mască medicală.

Nu este prima dată când Cristi Borcea acuză probleme cu inima. La începutul anului, a fost internat de urgenţă la spitalul Floreasca, după ce medicii din arest au decis că are probleme seriose. De asemenea, în 2012, a suferit o intervenţie pe cord.

sursa.click.ro

loading...

Din aceeași categorie