Elevii sunt șocați de comportamentul ei! Când iese de la ore, o profesoară de la un liceu de prestigiu din Capitală își face de cap

2016-09-28 16:05:03 News

Teoretic, ar trebui să fie un exemplu pentru elevii ei. Cu atât mai mult cu cât este și diriginta unei clase, iar materiile predate sunt esențiale pentru cei care învață la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din Capitală. Cu toate acestea, se pare că, în timpul liber, profesoara cu pricina este o adevărată rebelă...

Mai exact, profesoara care presă ”Istoria Teatrului”, ”Arta Actorului”, ”Estetică” și ”Dicție” reușește să își înnebunească elevii. Nu cu severitatea de la ore, ci cu postările fiebinți de pe contul ei de socializare. Iar în fotografiile cu pricina, pare să nu fie deloc inhibată, ea fiind de-a dreptul încântată să pozele în ipostaze controversate. Astfel, la muzeu, a simțit nevoia să își ridice bluza în fața unei lucrări de artă, provocând o adevărată ”discuție” în rândul elevilor săi, iar odată cu venirea weekendului a postat și o fotografie în care un cuplu face dragoste în bibliotecă.


Evident, cele mai ”savurate” imagini cu Anca I, profesoara rebelă, par să fie cele din vacanțe. Pentru că, deloc inhibată, cadrul didactic cu pricina își expune corpul, în costume de baie minuscule, cu generozitate. Iar cum vacanța înseamnă și distracție... berea nu poate lipsi din peisaj.
În altă ordine de idei, profesoara de la Dinu Lipatti pare să fie o adevărată răsfățată când vine vorba de carieră, vocea ei fiind împrumutată pentru mai multe personaje de desene animate.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie