Scandal în fotbalul românesc! Hagi dă de pământ cu Anghel Iordănescu!

2016-09-21 13:20:50 Sport

Gică Hagi nu uită şi nu iartă! „Regele” s-a dezlănţuit aseară, imediat după meciul Viitorul – Dinamo, scor 1-1. Liderul „Generaţiei de Aur” a pus tunurile pe Anghel Iordănescu. Fostul mare fotbalist i-a reproşat lui „Tata Puiu” faptul că nu l-a luat pe Florin Tănase la EURO 2016.

„L-am servit pe nea Puiu toată viaţa, dar a comis-o. Tănase a fost cel mai tânăr, cel mai bun în play-off. Vine copilul şi întreabă «Ce trebuie să mai fac, ca să ajung să car mingile la Europene, să fiu al 23-lea?». De ce nu? Că e la Hagi. Şi nu-l promovăm, să nu vândă Hagi. Sunt multe interese contra mea”, a declarat Hagi.

Scos din minţi de atitudinea sfidătoarea a lui Iordănescu, Hagi i-a înfipt cuţitul în rană generalului:“Norocul mea a fost Lucescu. Dacă dădeam de ăştia de acum, cine ştie cât mai rămâneam la Constanţa. Chiar dacă lui nea Puiu o să-i pară rău, şansa mea a fost Lucescu. Nea Puiule, Tase merita convocat! A fost cel mai bun tânăr jucător din România. Am fost singura echipă care nu a luat un jucător tânăr la EURO. De ce? Că cel mai bun era de la Hagi”.

Culmea, Gică Hagi este susţinut în acest scandal de Ioan Andone, rivalul său de la Dinamo. “Ai fost prea mare, Gică, de aceea te-au tratat așa”, i-a spus „Fălcosul” lui Hagi, în timp ce-l îmbrăţişa la conferinţa de presă.

SURSA FOTO: Hepta

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie