Simona Halep, in scandal cu vecinii! Constantenii s-au plans la Primarie pentru ca sportiva vrea sa ridice un bloc langa casele lor. Acestia au solicitat alesilor locali sa nu autorizeze constructia pentru ca "le fura soarele"

2016-09-16 13:41:07 Sport

Simona Halep e iubita de toata lumea, mai putin de proprii vecini de la Constanta. Acestia sunt extrem de suparati pe tenismena pentru ca vrea „sa le fure soarele” cu o constructie pe 4 nivele.

Simona Halep e la un pas sa ramana fara blocul de 3 etaje (P+2e+3 retras) pe care intentiona sa-l construiasca in Constanta. Asta dupa ce vecinii din zona au mers cu jalba-n protap la primarie si s-au plans consilierilor ca sportiva „vrea sa le fure soarele”.

 

In acest moment, autoritatile locale sunt puse intr-o situatie extrem de dificila, in conditiile in care, pentru a-i aproba proiectul Simonei, ar trebui sa modifice Planul Urbanistic General (PUG) care prevede in zona respectiva doar constructii de doua etaje. Pentru a modifica reglemantarile in vigoare, Primaria a invitat vecinii la o dezbatere, insa nu pentru ca si-au dorit neaparat acest lucru ci pentru ca asa cere legea. Evident, acestia nu au fost de acord cu propunerea Simonei.

onstructia Simonei este chiar intre case, iar cei care locuiesc in zona se tem ca imobilul le va rapi lumina naturala. La discutii au venit mai multi vecini, care au solicitat alesilor ca Simona Halep sa fie tratata ca un cetatean de rand si nu ca un star al sportului mondial. Unul dintre ei a explicat ca nu va mai avea soare atunci cand va merge la piscina din spatele casei, iar altul si-a exprimat temerea ca un bloc de apartamente ar ingreuna traficul in zona. Culmea e ca Simona ar fi putut, conform legii, sa ridice in zona o constructie cu 4 nivele, insa doar daca ar fi declarat-o locuinta personala, nu bloc de locuinte. Halep a solicitat intial autorizatie de construire pentru un bloc P+4, insa solicitarea i-a fost respinsa.

 

In ciuda opozitiei vecinilor, ramane la latitudinea Serviciului Urbanism din cadrul Primariei Constanta sa aprobe sau sa respinga PUZ-ul Simonei Halep. Discutiile cu cetatenii, cu toate ca sunt obligatorii, raman doar consultative.

sursa.wowbiz.ro

loading...

Din aceeași categorie