Acest film i-a făcut pe toți să leșine! Cum se numește și ce scene au declanșat isteria

2016-09-14 16:25:42 Filme

Multe persoane au leșinat imediat după vizionarea unui film. Tu l-ai văzut?

Persoanele care au leșinat au avut apoi nevoie de îngrijiri medicale după ce tocmai vizionaseră filmul ,,Raw", un film al cărui subiect este canibalismul și care a fost prezentat la Festivalul de Film de la Toronto. Incidentul s-a petrecut chiar în cadrul festivalului, în timp ce filmul tocmai era proiectat, cei mai slabi nu au putut suporta scenele extrem de violente și au leșinat, organizatorii au chemat ambulanțele. 
 
Subiectul filmului este povestea unei vegetariene care se transformă în canibală după ce a participat la un ritual satanic la școală. Ceea ce i-a făcut pe cei din sală să aibă astfel de reacții au fost scenele explicite . 

Filmul este regizat de Julie Ducournau, ,,Raw" fiind debutul ei în cinematografie, iar rolul vegetarienei transformată în canibală este jucat de Garance Marilier. 

film-lesin2.jpg

Conform Hollywood Reporter citat de protv.ro, cel care se ocupă de promovarea filmului a declarat: ,,Pentru câțiva dintre cei din sală, unele scene au fost prea dure și nu au suportat". Se pare că o asemenea reacție a mai fost întâlnită în istoria filmului numai în cazul vizionării filmului ,,Anticristul", al regizorului Lars von Trier. 


film-lesin3.jpg

Sursa: stirileprotv.ro 

sursa.stirile.rol.ro

loading...

Din aceeași categorie