FOTO / Brenda din "Beverly Hills", fotografie emoţionantă! "Cancerul ne-a făcut căsnicia mai puternică"

2016-08-05 12:03:25 Filme

Cunoscută sub numele de "Brenda", Shannen Maria Doherty duce o luptă grea cu cancerul. Aseară a postat pe Facebook o fotografie care nu-ţi poate provoca altceva decât tristeţe.

În poză apare ea alături de soţul ei. Brenda poartă o perucă roz pentru a acoperi faptul că boala a obligat-o să îşi taie părul. "El mă iubeşte şi cu părul roz. Sunt norocoasă să am un asemenea om lângă mine, care mă susţine, care mă iubeşte mai mult cu fiecare secundă. Cancerul nu este plăcut, dar poate face relaţiile mai bune. Cancerul ne-a făcut căsnicia mai puternică.", a scris Brenda în dreptul fotografiei.

De curând, Brenda a anunţat că boala a recidivat, iar acum face din nou tratamente. "Am avut cancer la sân, dar s-a răspândit până la ganglionii limfatici. În cadrul unei intervenţii chirurgicale am aflat că s-a extins în mai multe zone din corp.", spunea ea.

Pe vremea când juca în serialul de mare succes "Beverly Hills", actriţa Shannen Doherty făcea furori în rolul Brenda. Era o tânără fermecătoare, care te cucerea cu fizicul ei. Timpul a trecut, iar soarta crudă i-a pregătit ceva extrem de dur. Cancerul i-a schimbat viaţa în totalitate.

Shannen Maria Doherty, în vârstă de 45 de ani, este o actriță americană. E cunoscută mai ales datorită rolurilor: Brenda Walsh în "Beverly Hills 90210", și Prue Halliwell în serialul TV "Charmed" (Farmece).

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie