VIDEO & FOTO / Jean-Claude Van Damme A ÎNJURAT şi A PLECAT în timpul unui INTERVIU ÎN DIRECT! Ce l-a înfuriat pe actor

2016-07-31 09:27:18 Filme

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme a răbufnit în timpul unui interviu live, acordat unui post televiziune din Autralia. Starul a fost deranjat de unele dintre întrebările care i-au fost adresate. Dar una i-a pus capac!

În vârstă de 55 de ani, actorul a refuzat să mai răspundă la unele dintre întrebările jurnaliştilor, pe motiv că sunt plictisitoare. Van Damme şi-a ieşit din pepeni când a fost întrebat despre aventura pe care ar fi avut-o cu artista Kylie Minogue.

"Da, îmi place Kylie, îmi place toată lumea! Aş putea, vă rog, să vin în Australia şi să vorbesc cu voi? Îmi pare rău băieţi, nu mai pot face acest lucru. Tu vorbeşti cu un tip care e foarte dur, ştii? Lasă-mă să vorbesc! Este bine pentru oameni... Pot auzi asta. Lasă-mă să vorbesc, te rog! Aceste întrebări pe care mi le puneţi, sunt aceleaşi întrebări pe care mi le-a pus presa, în ultimii 25 de ani. (...) Am 55 de ani. Deci, nu mai 35, sau 25 de ani. Am 55 de ani! Aşa că am o viziune diferită asupra vieţii şi vom vorbi despre acest lucru în Australia. Dar interviurile cu mine pe care le daţi acum la televizor sunt foarte plictisitoare! Iar asta pentru că întrebările sunt plictisitoare! Este dificil pentru mine să răspund la aşa întrebări, aşa că încep să transpir. Nu mă simt bine, pentru că atunci sunt foarte... Sunt plictisitoare! (...) Ce naiba se întâmplă cu Australia? Ce naiba se întâmplă? Nu pot face asta. Sunt prea natural! Puteţi să luaţi chestiile astea de aici. Ce este asta?", a declarat Jean-Claude Van Damme în timpul transmisiunii live.

Jean-Claude Van Damme este un expert în arte marţiale, actor şi regizor belgian, cunoscut mai ales ca actor de filme de acțiune cu arte marţiale.

Sursa foto: Hepta

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie