Scapă de pietrele de la bilă cu un remediu natural! Cu el poţi spune "ADIO" bisturiului

2016-07-31 09:15:57 SANATATE

Da, sunt o mulţime de soluţii naturale care duc la eliminarea pietrelor la fiere. Dar remediul de care eşti la o distanţă de câteva secunde presupune un regim alimentar care presupune pregătirea în prealabil a corpului ca să înlesnească eliminarea calculilor.

Bun, acum că ţi-am captat atenţie, trebuie să ştii că acest regim alimentar e susţinut de ingestia de apă în care e dizolvată sarea amară. Această poţiune îţi va dilata canalul biliar comun până la aproape 3 cm lăţime. Specialiştii te sfătuiesc ca apa să fie caldă, pentru că acest aspect va ajuta şi el la dilatare. Regimul alimentar care te scapă de pietrele la fiere se ţine timp de 6 zile.

Iată care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi:

În această perioadă, trebuie să bei câte un litru pe zi de suc de mere. El se bea înainte de mese sau la 2 ore după acestea, potrivit www.surplusdesanatate.info. De asemenea, în acea săptămână evită mâncărurile sau băuturile reci. Aşa că musat trebuie să fie calde sau, cel puţin, la temperatura camerei. De asemenea, nu trebuie să fie consumate prăjelile sau produse de origine animală. Unii specialişti recomandă chiar postul.

În ultima zi a regimului alimentar care te scapă de pietrele de la fiere, adică în ziua a şasea nu trebuie să se consume medicamente. Dacă eşti răcit sau apare o afecţiune acută trecătoare, amână cura. Şi, cu precădere, tot în ultima zi se mănâncă de post - fără carne, lapte, brânză, unt şi orice e prăjit.

După ora 14.00, nu se mai mănâncă nimic şi poţi bea apă tot restul zilei.

 

Ora 18:00 – se bea aproximativ un pahar de apa - 200 mililitrii - amestecat bine cu o lingură de sare amară.

Ora 20:00 – se bea al doilea pahar de apă cu sare amară: Din nou 200 mililitri apă – în care s-a dizolvat în prealalbil o linguriță (20 de grame) de sare amară.

Ora 21:30 -dacă până la această oră nu ați avut scaun, este bine să faceți o clismă cu apă caldută pentru a putea merge la toaletă.

Ora 21:40 – Întru-un vas sau într-un borcan închis se pun 100 mililitri ulei de măsline - aproximativ o jumătate de pahar - la care se adaugă alți 100 mililitri suc de lămaie. De reținut este faptul că sucul trebuie să fie foarte bine separate de pulpă.Cu alte cuvinte, să fie cât mai pur.. Se vor prepară două astfel de porții. În mod ideal, aceste amestecuri se beau fix la oră 22:00 și oră 22:20. Dar, dacă simititi nevoia să vă mai duceți la toaletă, puteți amâna cu incă 10 minute.

Ora 21:45 – se aplică în zonă ficatului (de la buric, pană la prima coastă și cât mai în dreaptă spre coloană) o mămăligă fiebinte, invelită într-un prosop sau orice altceva aveți la îndemână.Principală idee este să se evite contactul direct cu pielea. Mămăliga se va prepară din 1 kilogram de mălai.

Ora 22:00 – se bea amestecul de ulei de măsline și suc lamiae preparat mai devreme. Acesta se va bea stând în picioare. E bine să fie băut tot odată, deoarece, imediat cum ajunge în stomac prima inghititură, începe eliminarea pietrelor.

 

Bun, acum ai ajuns la un moment important. Așează-te culcat  în pat chiar acum, pentru că e esenţial pentru eliminarea pietrelor. Poziţia trebuie să fie culcat pe spate, cu o pernă sub cap.

Atenție! Stai fără să te miști timp ce cel puțin 20 de minute. În plus, încearcă să nu vorbești! 

Ora 22:20 – se bea al doilea amestec de 100 mililitri ulei de măsline şi 100 mililitri suc lămâie. În cazul în care se doreşte eliminarea mai multor pietre, opţional se mai poate bea şi al treilea amestec de 100 mililitri ulei de măsline şi 100 mililitri suc lămâie, la ora 22:40.

Ora 22:45 – se aplică pe partea dreaptă, în zona ficatului (de la buric până la prima coastă) a doua mămăligă fiebinte, învelită într-un prosop.

A doua zi dimineaţă, la ora 6.00 se bea al treilea pahar de apă cu sare amară (200 mililitri apă – în care s-a amestecat bine, o lingură (aproximativ 20 g) de sare amară (sulfat de magneziu).

La ora 08:00 dimineaţa, se bea al patrulea pahar de apă cu sare amară .

La ora 10:00 dimineaţa, se pot consuma fructe sau suc de fructe, iar la ora 11.00 se poate începe să se mănânce mâncare de post. Seara sau în următoarea zi se poate reveni la mâncarea obişnuită. În următoarele două zile este recomandat să se efectueze o clismă, deoarece pietrele pot rămane în intestinul gros şi sunt foarte toxice, putând crea o stare de rău.

În cazul în care mai sunt pietre, cura se poate relua o dată pe lună. După 6-12 cure, sunt eliminate toate pietrele.

Sursa foto: Hepta

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie