10 filme pe care trebuie să le vezi vara asta

2016-07-26 20:23:33 Filme

Alice Through the Looking Glass: Mia Wasikowska se întoarce în rolul lui Alice, în adaptarea după romanul lui Lewis Caroll, Alice în Țara Oglinzilor. Și dacă vrem să fim cu adevărat nostalgici, vă vom spune că este și ultimul film în care îi auzim vocea lui Alan Rickman.

Now you see me 2: pentru că ne-a plăcut atât de mult primul, trebuie neapărat să vedem ce se mai întâmplă în cea de-a doua parte! Și pe lângă asta, în această producție va fi prezent și Daniel Radcliffe. De neratat!

The Light Between Oceans: un cuplu în afara filmului, cât și în interiorul lui. Michael Fassbender (Tom) și Alicia Vikander (Isabel) devin părinții unui copil pe care l-au salvat. Care va fi finalul acestui film și noi suntem curioase...

The Neon Demon: după ce am văzut Drive al lui Nicolas Winding Refn, am fost de acord că trebuie să nu mai ratăm următorul film. Elle Faning a crescut și s-a transformat tare frumos într-o domnișoară puternică.

Soutside With You: filmul apare cu câteva luni înainte de încheierea mandatului lui Barack Obama. Coincidență sau nu? Vom afla și povestea primei întâlniri dintre Barack și soția sa, Michelle. Actorii par să îi înfățișeze foarte bine, ceea ce e deja un plus.

War Dogs: era și timpul pentru o comedie în lista noastră. O poveste bazată pe fapte reale, cu Miles Teller și Jonah Hill.

Suicide Squads: unul dintre filmele guilty pleasure pe care l-am pus pe lista noastră de must see vara asta. Cu o distribuție de excepție!

Finding Dory: recunoaștem, avem un soft spot pentru filmele de animație, dar nu puteam să nu-l trecem pe listă mai ales când vocea peștișorului este cea a lui Ellen Degeneres, una dintre preferatele noastre.

X-men Apocalypse: personajele Marvel s-au întors! Și cel mai rău dintre ei, Apocalypse, s-a trezit și vrea să preia lumea. Și noi nu ne vom supăra, mai ales că este vorba despre Oscar Isaac.

sursa.glamour.ro

loading...

Din aceeași categorie