Harun afla in sfarsit cine este misteriosul barbat din viata lui Ayse! Reactia acestuia o vedeti azi in "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D

2016-07-25 10:36:43 Filme

Cihan si Ayse petrec cateva zile departe de Istanbul. La cererea mamei sale, tanara ii trimite fotografii si astfel Maide si Harun descopera cine este iubitul acesteia. La vederea lui Cihan, Harun este socat si ia o decizie radicala.

Crezand ca Ozan si-a vandut actiunile, Rahmi pune la cale impreuna cu Dilara, o strategie diabolica ce avea sa demostreze ca nepotul sau nu a avut discernamant in momentul in care a actionat impotriva familiei lui.

 

frame frameborder="0" height="0" scrolling="no" src="http://www.wowbiz.ro/TWAgoraInArticle.html?id=6500280" width="0">

La spitalul de boli mintale, unde se afla internat Ozan, ajunge si Dilara si este socata sa isi vada fiul tintuit la pat, in stare de inconstienta. Inspaimantata aceasta vrea sa il ia acasa insa este impiedicata de medic, care o sfatuieste sa il lase sub tratament, pentru ca acesta sa nu aiba reactii negative.

Pe de alta parte, Dilara se confrunta cu o ala nenorocire, micutul Demir se imbolnaveste si este nevoita sa il duca la spital in stare grava. Intre timp, Sevinc o anunta pe Maide despre starea copilului si Harun ajunge intr-un suflet la spital sa o sustina pe Dilara. Dupa indelungi manevre de resuscitare, micutul scapa cu viata, iar Dilara accepta scuzele lui Harun si hotarasc sa isi creasca impreuna copilul.

Intre timp, Cihan si Ayse decis sa mai acorde o sansa relatiei lor si merg cateva zile in vacanta, departe de Istanbul. Dorind sa ii impartaseasca si mamei sale, momentele de fericire traite alaturi de barbatul iubit, Ayse ii trimite lui Maide fotografii.

Vazand cine este de fapt misteriosul iubit al acesteia, Harun este socat si decide sa plece in cautarea celor doi, pentru a-i cere socoteala lui Cihan. Nu ratati astazi un nou episod din "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D.

sursa.wowbiz.ro

loading...

Din aceeași categorie