A băut în fiecare zi suc de ardei gras verde și a scăpat de o problemă delicată. Când vei vedea despre ce e vorba, vei bea și tu

2016-07-21 11:26:29 SANATATE

Ardei / foto:hepta

Ardeiul gras verde este recunoscut pentru proprietățile sale uimitoare, iar mulți nutriționiști îl recomandă în curele de slăbire.

Deoarece se găsește din plin în această perioadă în piețe și la hypermarket la un preț rezonabil, merită să îi acorzi mai multă atenție și să îl consumi mai des.

Beneficiile sale pentru sănătate sunt absolut uimitoare, așa că trebuie să îl incluzi și tu în rutina ta alimentară. Dacă nu îți place să îl consumi pur și simplu în stare solidă, poți face un suc. Sucul de ardei gras verde conține din abundență siliciu, care este foarte necesar unghiilor și părului.

Și canalele lacrimale și glandele sebacee sunt ajutate atunci când consumi acest suc, așa că prepară-ți în fiecare zi minimum 500 de mililitri și consumă-l cât mai repede. În combinație cu sucul de morcovi, în proporții egale, petele de pe piele se vindecă mult mai ușor.

Persoanele care sunt deranjate de gazele acumulate pe traseul intestinal, precum și cele care suferă de colici sau de flatulență, pot consuma zilnic minimum 500 ml de suc de ardei gras verde și morcovi, iar pentru un efect mai bun, se mai pot consuma zilnic 500 ml de suc de morcovi și spanac,

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie