Planta care distruge cancerul ! O găseşti în orice supermarket

2016-07-20 19:50:16 SANATATE

Sursa foto: hepta

Este o plantă ierboasă perenă, înaltă de 1–2 metri. În pământ posedă un rizom dezvoltat și numeroase rădacini cărnoase, lungi, galben-portocalii la interior. Beneficiile consumului acestei plante sunt nenumărate.

Este vorba de rubarbă. Oamenii de ştiinţă au constatat ca 50% din celulele maligne mor în două zile, după ce au adăugat o formă concentrată din pigmentul de rubarbă în celulele afectate de cancer. O altă formă modificată a acestui pigment a fost injectată rozătoarelor grefate cu celule tumorale umane. A fost observată o încetinire a creşterii cancerului pulmonar după 11 zile. Planta ar putea fi folosită în crearea unor tratamente noi, mai puţin toxice, în lupta cu această boala.

Această plantă este eficientă în eliminarea toxinelor, este valoroasă pentru aportul de vitamina C şi potasiu, fiind recomandă în special femeilor la menopauză. Rădăcina de rubarbă este bogată în fosfor, care consolidează sistemul osos şi dantura şi este foarte concentrată în calciu: 86 mg la 100 g.

Rubarba proaspătă este indicată persoanelor suferinde de hipercolesterolemie- colesterol mare. Studiile indică faptul că tulpinile de rubarbă consumate zilnic, timp de patru săptămâni, pot scădea colesterolul total cu 8%, iar colesterolul LDL (colesterolul rău) cu 9%.
Alte studii demonstrează că persoanele care au consumat rubarbă sau suplimente alimentare pe baza acesteia au eliminat toxinele din organism mai eficient, iar funcţiile hepatice li s-au îmbunătăţit, conform studentie.ro.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie