Moștenitoarea Smirnoff are lumea la picioare, dar fură din case

2017-05-26 10:10:11 Showbiz

Urmaşa fondatorului imperiului de vodcă Smirnoff, Marinika Smirnova, a luat un televizor, un ceas şi mai multe electronice

Ce ţi-ai mai putea dori atunci când ai toată lumea la picioare? Evident, îţi doreşti ce nu poţi avea, adică bunul altuia. Moştenitoarea imperiului distileriilor Smirnoff, Marinika Smirnova, 34 de ani, a fost acuzată recent că a dat spargere la o casă din Chelsea, Londra, Marea Britanie.

Asta chiar că le întrece pe toate! Fosta Miss Rusia în 2008, Marinika Smirnova, urmaşa lui Pierre Smirnov, fondatorul distileriilor celebrului brand de vodcă, a fost pusă sub acuzare că a dat spargere în casa miliardarului Sergi Windsor, cu care a fost măritată o scurtă perioadă. Ea a complotat şi acţionat împreună cu tânărul Robin Murray, de 28 de ani. Tânăra, care odinioară se poza la braţ cu Johnny Depp şi participa la cele mai fiţoase petreceri din Londra, este oficial pusă sub acuzare de judecători că a subtilizat bunuri în valoare de 2.000 de lire sterline. Conform anchetatorilor, Marinika şi Murray au venit la uşa miliardarului cu un act fals prin care invocau o decizie a tribunalului în cazul divorţului. În documentul fals, datat mai 2016, Windsor trebuia să „îi dea de bună voie” un televizor smart, două tablete Mac, un reportofon, un ceas şi o imprimantă foto performantă. Marinika este fiica lui Evgheni Smirnov cu gimnasta Elena Kolesnikova. După revoluţia bolşevică, familia Smirnov a fost obligată să plece în SUA, unde a continuat să producă celebra vodcă „filtrată prin cărbune” care era îndrăgită de ţari. La finele anilor ’80 compania a fost vândută pe 1,4 miliarde de dolari. În aceeaşi perioadă, un urmaş al lui Piotr Smirnov a început să producă „adevărata vodcă Smirnoff” şi să o exporte în Europa. Dacă este găsită vinovată, Marinika riscă până la doi ani de închisoare. O decizie în acest caz se va da luna următoare, moştenitoarea imperiului de vodcă fiind judecată în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi Marea Britanie. Marinika este actriţă, femeie de afaceri şi prezentatoare de televiziune.

Istoria vodcii Smirnoff

Brandul e deţinut în prezent de compania britanică Diageo. Distileria a fost înfiinţată în prima jumătate a secolului XIX, în Moscova, de Piotr Arsenievici Smirnov (1839-1898). 

Este distribuită în prezent în peste 130 de ţări. În 2006, vodca Smirnoff a fost declarată oficial cel mai bine vândută băutură spirtoasă din lume. 

Fiul fondatorului, Vladimir Smirnov, a fugit în SUA după revoluţia rusă şi a dus mai departe brandul care le asigură urmaşilor lui venituri de sute de milioane de dolari.

sursa.click.ro

loading...

Din aceeași categorie