A băgat boală în internauți și nu numai. Bomba asta sexy se iubește cu un sportiv

2017-05-26 09:55:20 Showbiz

sport

O blondă focoasă bagă boală în internauți și în sportivi

O blondă super sexy face senzație în rândul internauților, dar și în rândul sportivilor. De când s-a despărțit de superba schioare Lindsey Vonn, Tiger Woods n-a mai avut nicio relație stabilă. Recent, acesta a fost surprins în compania lui Laci Kay Somers, o blondă focoasă, care încinge internetul.

Laci Kay Somers, în vârstă de 25 de ani, este model de costume de baie, actriță, cântăreață și antrenoare de fitness. Tânăra are un corp care bagă în boală orice bărbat. Formele sale proeminente și apetisante, pe care Laci nu se sfiește să le arate admiratorilor de pe rețelele de socializare, fac deliciul internauților.

laci

Laci Kay este noua iubită a sportivului

Blondina nu obișnuiește să stea prea mult îmbrăcată, drept dovadă și pozele pe care aceasta le publică pe contul său de Instagram, poze care sunt așteptate cu sufletul la gură de peste cei 7 milioane de urmăritori, care îi urmăresc orice mișcare.

laci

Laci nu obișnuiește să poarte haine atunci când se pozează

Eldrick Tont "Tiger" Woods este un jucător profesionist american de golf. Este considerat a fi unul dintre cei mai buni jucători de golf din toate timpurile și unul dintre sportivii cu cel mare venit provenit din sport. Se pare că Laci împărtășește aceeași pasiune cu sportivul, aceasta declarând că este mare amatoare de golf.

 

laci

Laci împărtășește aceleași pasiuni cu sportivul

Dependența de sex a sportivului a devenit cunoscută publicului în 2010, odată cu divorțul de soția sa, superba Elin Nordergren, cu care are doi copii. După mariajul eșuat, sportivul a mai avut o relație cu schioarea Linsey Vonn, relație care s-ar fi terminat din cauza infidelităților lui. 

 

woods

Tiger Woods a ieșit din relația cu frumoasa schioare, din cauza infidelităților lui

sursa.click.ro

loading...

Din aceeași categorie