Top 4 femei experte in dormitor, in functie de zodie!

2017-04-12 08:59:23 Lifestyle

Vrei să ştii dacă te numeri printre reprezentantele sexului frumos cu aptitudini excelente într-ale amorului nebun? 

Săgetător

Reprezentantele protejate de zodia săgetătorului pot fi caracterizate ca fiind pline de energie şi spontane, ceea ce le ajută să aibă parte de partide de amor ca în filme.

Au mereu la ele o "listă" cu preferinţe şi dorinţe în materie de sex şi le pun în aplicare, în funcţie de starea lor şi de creativitate, pentru a-şi satisfice partenerul. Pe care, nu se lasă dacă nu îi oferă cele mai intense senzaţii.

Taur

Se spune despre femeile născute în zodia taur că sunt maestre în arta amorului. Acestea deţin calităţi cum doar nativii în taur posedă, fie că sunt femei sau bărbaţi, şi se lasă purtate de vraja dragostei.

Din fire, nu sunt persoane pudice, aşa că au obiceiul să-şi etaleze nuditatea pentru a trezi simţuri nebănuite la partener. De fapt, femeile în taur adoră să-şi vadă partenerul mai mult decât satisfăcut şi vor face tot ce pot să îl aducă la un nivel cât mai ridicat.

Leu

Considerate zeiţe supreme ale sexului, nativele în leu se manifestă printr-o energie debordantă şi dorinţă. Nu se plictisesc niciodată în pat, pentru că au tendinţa să încerce de fiecare dată lucruri noi, poziţii, jucării, chiar şi locuri imposibile.

Stau bine la capitolul imaginaţie şi atrag bărbaţii ca un magnet, în special pe cei care au acelaşi temperament cu ele. Femeia în zodia leu a avut sau îşi doreşte să aibă măcar o aventură de-o noapte nebună.

Gemeni

Ești născută în zodia gemenilor? Sigur știi de ce ești capabilă în așternuturi? Pentru tine, cuvântul creativitate are o mulțime de înțelesuri și pe plan amoros și le poți pune în aplicare, datorită energiei sexuale ridicată la cote maxime. Femeile născute sub acest semn se mândresc cu o putere de seducție ieșită din comun și cu forță de a creea fantezii erotice de nestăvilit. Le pun mai greu în practică, dar când o fac, partenerii lor au parte de cele mai nebunești momente din punct de vedere sexual.

Scorpion

Pudice, tăcute, preiau greu initiațiva și pare uneori că sunt frigide. În sufletul lor, doar ele știu cât de tare iubesc să facă sex. Nu le place să fie în centrul atenției și să recunoască faptul că adoră să se simtă bine și să-l vadă pe partener satisfăcut. Joacă de multe ori rolul unei femei misterioase, greu de citit, și asta îi determină pe bărbați să-și activeze toate armele de seducție pentru a o cuceri. În pat, acestea adoră bărbații care știu să domine, dar nicidecum să fie agresivi.

sursa.kfetele.ro

loading...

Din aceeași categorie