Ai impresia că telefonul tău e interceptat? Aşa poţi afla sigur dacă cineva te spionează

2017-04-12 08:33:22 Lifestyle

În cazul în care ai impresia că cine va îţi interceptează telefonul este bine să ştii că androidul tău îţi dă anumite semne care prevestesc asta. Abia după poţi lua măsuri. 

Specialistul IT de la Antena Stars a explicat faptul că mesajele şi apeluri de voce de pe telefoane pot fi intreceptate cu uşurinţă. Mesajele de pe Whats App nu pot fi criptate, aşadar această aplicaţie este cea mai sigură. 

"În primul rând, telefonul interceptat este acel urmărit. De multe ori se ascultă vocea. În cele mai multe cazuri se urmăresc informaţiile personale. Este vorba uneori şi despre aflat parole, asta este ceva mai grav. (...)  Pe whats app de exemplu. Acolo  se criptează mesajele, dacă se interceptează datele nu pot fi decodate. Se foloseşte o cheie specială a telefonului cu numărul de telefon. (...) Cele interceptate sunt apelurile, mesajele şi în special traficul de internet. Primele semnale că telefonul tău este interceptat sunt: bateria, scade foarte repede deoarece aplicatiile astea ruleaza în fundal, mereu. Apoi putem avea probleme cu internetul. Apar şi apeluri telefonice cu ecou, zgomot de fundal." a declarat Laurenţiu Ciobanu la "Star Matinal".

Aşadar, o aplicaţie sigură este Whats App, după spusele specialistului IT.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie