Prima apariție publică a lui Cornel Galeș, după moartea Ilenei Ciuculete!

2017-04-12 08:27:48 Showbiz

Cornel Galeș și-a făcut pentru prima dată apariția la un eveniment monden, după ce îndrăgita interpretă de muzică populară, Ileana Ciuculete a murit. Fostul soț al artistei a fost însoțit și de cei doi fii ai interpretei.

Cornel Galeș a fost prezent în această seară la ”Gala Celebrităților”, unde a fost să ia premiul post-mortem pentru ”Zânica” lui, Ileana Ciuculete. Cornel Galeș a fost însoțit de cei doi băieți ai regretatei artiste, Cristi și Mugurel. 

La masă, Cornel Galeș a stat alături de Silvana Rîciu. Soțul regretatei interprete de muzică populară este și acum vizibil afectat. Cornel Galeș poartă doliu și barbă. Premiu de excelență pentru întreaga carieră post -mortem a fost luat acasă de Cornel Galeș în memoria ”zânicii” lui, Ileana Ciuculete.

Mai multe imagini cu Cornel Galeș de la evenimentul moden ”Gala Celebrităților” veți putea vedea mâine dimineață pe Antena Stars.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie