Cele mai fidele zodii in relatii! Vezi daca esti pe lista celor care nu calca stramb

2017-03-25 13:40:50 Lifestyle

Astrologii spun ca semnul sub care ne-am nascut ne poate influenta si in ceea ce priveste fidelitatea intr-o relatie. Astfel, se stabilesc cele mai fidele si mai infidele zodii intr-o relatie.

Berbec. Acţionează impulsiv de multe ori şi nu prea îl interesează efectele. Îi place aventura şi aşa că sunt mari şanse ca un berbec să înşele.    

Taur. Se ştie că taurii nu se pricep să mintă şi nu le place să se „joace” într-o relaţie. Le place siguranţa şi de aceea, taurul poate fi trecut la cele mai fidele zodii.    
 

Gemeni. E una dintre zodiile marcată de curiozitate şi îndrăzneală. E posibil să se plictisească într-o relaţie şi să caute ceva mai interensant.    

Rac. Absorb ca un burete dragostea dar şi problemele celor din jur, sunt familişti, se dedică total celor dragi şi cu siguranţă racii pot face parte din lista celor mai fidele zodii.    

Leu. Caută tot timpul partenerul perfect. Atunci când se plictiseşte sau nu-i convine ceva în relaţie, leul va fi tentat să înşele.   

Fecioara. Persoane care dau dovadă de multă creativitate şi sensibilitate, fecioarele se feresc să înşele pentru a nu-i răni pe cei din jurul lor şi pot fi trecute la cele mai fidele zodii.    
Balanţă. Vor o relaţie armonioasă, sigură şi de încredere, iar atunci când au acest lucru nu caută o altă persoană. De asemenea, atunci când relaţia începe să scârţâie, caută să rezolve problema.

Scorpion. Astrologii spun că e foarte importantă pentru un scorpion compatibilitatea sexuală şi e extrem de interesat de acest lucru într-o relaţie. Dacă aceasta există în relaţie, nu înşeală.    Săgetător. Sunt persoane libertine şi le place să caute lucruri noi. Dacă simt că începe ca relaţia în care sunt să fie plictisitoare caut compania altora.    Capricorn. Munceşte mult pentru relaţia sa, nu-i plac surprizele şi vrea stabilitate. Un capricon nu poate intra pe lista celor mai infidele zodii decât în cazuri extreme.    Vărsător. Vor să se simtă liberi, independeţi. Mulţi vărsători consideră plictisitoare căsătoria şi relaţiile de lungă durată.   Peşti. Astrologii spun că poate intra pe lista celor mai fidele zodii, însă trebuie ştiut că peştii înşeală atunci când nu mai au parte de atenţie şi afecţiune din partea partenerului. 

sursa.kfetele.ro

loading...

Din aceeași categorie