Au plecat într-o mini vacanță, dar nu par a fi în apele lor! Ce se întâmplă cu Betty Salam și iubitul ei?!

2017-03-25 13:32:41 Showbiz

Betty Salam și iubitul ei, Cătălin Vișănescu, au plecat într-o mică vacanță departe de București. Dacă până acum erau mereu cu zâmbetul până la urechi, acum cei doi nu par a fi în apele lor.

Fata cea mare a lui Florin Salam, Betty, a plecat împreună cu iubitul ei, Cătălin Vișănescu, într-o escapadă la munte. Celor doi îndrăgostiți le-a lipsit zâmbetul de pe față.

Imediat ce au ajuns la munte, Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au pozat și au încărcat fotografia pe una dintre rețelele de socializare. Dacă de fiecare dată când erau împreună, Betty Salam și iubitul ei erau mereu cu un zâmbet larg, acum zâmbetul le lipsește cu desăvârșire. Poate oboseala din cauza drumului până la munte și-a spus cuvântul, iar acesta să fi fost motivul pentru care erau posomorâți.

Betty Stoian îi urmează cariera tatălui său, însă, spre deosebire de Florin Salam, ea nu a ales să cânte manele. Piesele sale, deşi artista este la început, au început deja să ia amploare. În prezent, Betty trăieşte o poveste de dragoste alături de un tânăr pe care-l cheamă Cătălin Vişănescu.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie