Iubita lui Marian Mexicanu a trăit TRAUMA vieţii ei: "Simt că mi s-au făcut vrăji!"

2017-03-25 13:17:35 Showbiz

Marian Mexicanu şi iubita lui au făcut mărturisiri înfiorătoare despre cea mai recentă vizită pe care au făcut-o în Viena. Ana-Maria Stoian a spus că una dintre stratuile alături de care s-a fotografiat ar fi deschis ochii şi a privit-o. Vedeta se teme acum pentru viaţa ei, iar celebrul acordeonist a zis că de la acea experienţă nimic nu-i merge bine în viaţă şi are impresia că i s-au făcut vrăji.

Marian Mexicanu şi iubita lui au mers să viziteze cimitirul central din Viena, und au fost înmormântaţi muzicieni celebri, printre care şi Johann Strauss. Ana-Maria Stoian s-a fotografiat alături de statuia care era la mormântul fiicei acestuia, Anna Strauss, iar la scurt timp după acel moment a trăit şocul vieţii sale. Parapsihologul Florentina Daniela Ion i-a spus că între ea şi Anna Strauss există o legătură, că ar fi fost surori în altă viaţă şi că acum îi cere ajutorul.. 

"E a doua oară când mergem şi vizităm cimitirul central din Viena. La mormântul Annei Strauss era o statuie Luna asta sunt întors pe dos, nimic nu-mi merge bine, mă cert, simt că mi s-au făcut vrăji.", a mărturisit Marian Mexicanu în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

"După ce am făcut fotografia, statuia s-a uitat exact în ochii mei. M-am speriat. Să vă spunem şi despre un coleg de-al nostru: a păţit la fel.", a declarat iubita lui Marian Mexicanu, Ana-Maria Stoian, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Parapsihologul Florentina Daniela Ion i-a dat câteva sfaturi Anei-Maria ca să ajute spiritul fiicei lui Johann Strauss să treacă în lumină trebuie să facă unele lucruri.

"Sunt anumite lucruri de făcut. Să dea de pomană şi să spună anumite rugăciuni. Să fie ajutată să treacă în lumină!", a spus parapsihologul Florentina Daniela Ion

 

Marian Mexicanu şi Paula Lincan s-au certat ca la uşa cortului. Artista şi-a prins soţul că o înşela cu partenera de scenă şi a băgat divorţ. Situaţia s-a complicat atunci când bărbatul s-a iubit cu o baroneasă, pe care a părăsit-o însă pentru femeia care i-a stricat şi căsnicia. Tot atunci, Mexicanu' a anunţat că Ana-Maria Stoian i-a devenit iubită oficială şi că este femeia lângă care vrea să trăiască.

Marian Mexicanu este un cunoscut acordeonist din România, iar în prezent, el trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Ana-Maria Stoian.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie