Decizia șocantă luată de Cornel Galeș după moartea Ilenei Ciuculete! Viaţa lui se schimbă radical

2017-03-25 13:15:32 Showbiz

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş a decis să facă o schimbare radicală în viaţa lui. Vrea să plece din Bucureşti pentru o perioadă şi să se mute într-un loc liniştit ferit de agitaţie, acolo unde să îşi plângă soţia.

Cornel Galeş nu poate trece cu uşurinţă peste moartea Ilenei Ciuculete. Acesta este devastat de durere şi merge în fiecare zi să îşi viziteze soţia la cimitir, acolo unde este îngropată. Durerea este nemărginită, însă vrea să o ia pe alt drum după ce a rămas singur. Potrivit spuselor unor apropiaţi într-o emisiune tv, acesta se va muta din Bucureşti după pomana de 40 de zile a regretatei artiste Ileana Ciuculete.  

"Cornel este terminat de când Ileana nu mai este! Plânge întruna şi spune că nu poate trăi fără “zânica” lui! Ţi se rupe sufletul când îl vezi aşa…Între ei, a fost o mare dragoste şi este normal ca bărbatul să nu conceapă ca soţia lui a murit! Vrea însă să şi plece o perioadă din Bucureşti. Intenţionează să se ducă într-un loc retras, în care să se reculeagă şi să verse lacrimi pentru nevasta lui fără să fie nimeni în jur. Se gândeşte să meargă la o mânăstire, unde se va linişti putin şi se va ruga câteva zile pentru sufletul ei” au dezvăluit persoane din preajma lui Cornel Galeş pentru o emisiune TV.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era născută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.
Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.
Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie