Generoși sau zgârciți. Ce bacșiș lasă vedetele?

2017-03-25 13:00:16 Showbiz

Johnny Depp este foarte generos și atent cu oamenii care-l servesc

Dețin averi impresionante, dar asta nu înseamă că aruncă cu bani în stânga și-n dreapta atunci când vine vorba să-și arate recunoștința pentru serviciile cerute. Dar să îi cunoaștem pe cei care nu se uită la bani atunci când lasă un bacșiș!

Johnny Depp

Una dintre cele mai generoase staruri de la Hollywood a intrat la un moment dat într-un restaurant și i-a făcut fericiți pe chelnerii care lucrau acolo. După ce a mâncat o friptură pe cinste, la Gibsons, actorul a lăsat un bacșiș de 4.000 de dolari înainte de-a se ridica de la masa. Trebuie să fi fost o friptură delicioasă la banii ăștia, nu?

Taylor Swift

În 2013, când a terminat de luat masa la un restaurant din Philadelphia, cântăreața a lăsat, pe lângă nota de plată, 500 de dolari celui care a servit-o. Dar, pe lângă asta, a ținut să-i mulțumească bucătarului-șef și i-a dăruit acestuia două bilete la concertul ei din acea seară.

Jay Z

După ce a cheltuit un sfert de milion de dolari pe șampanie, alcoolul trebuie să i se fi urcat la cap faimosului rapper de a lăsat pe masa 50.000 de dolari ca bacșiș pentru toți chelnerii aflați în tură în acea seară la Fontainebleau, în 2011.

Jessica Simpson

Celebra blondină nu lasă pur și simplu banii pe masa și pleacă, ea vrea să personalizeze bacșișul pe care îl oferă. Astfel, după ce a mâncat pe saturate, i-a dat chelneriței 300 de dolari și un cec de 500 de dolari, pe care a scris cu mânuța ei “Ești minunată și faci ca lumea aceasta să fie un loc mai bun. Cu dragoste, Jess!”

Charlize Theron

Frumoasa actriță s-a trezit că n-are bani la ea când a cumpărat ceva de la Pinkberry, în valoare de 3,75 de dolari. Și-a cerut scuze vânzătorului și i-a propus acestuia că va trimite un angajat de-ai ei cu banii imediat. Ei bine, asistentul lui Charlize s-a întors la locul cu pricina cu 100 de dolari și i-a spus vânzătorului să păstreze restul cu scuzele de rigoare.

Dr. Dre

Proaspăt miliardar la acea vreme, faimosul muzician a scos din buzunar nu mai puțin de 5.000 de dolari și i-a lăsat chelnerului care l-a servit la Skybar, din West Hollywood, în iunie 2014. Tot în acea lună, Dr. Dre a cheltuit 40 de milioane pentru o casă, așadar bacșișul lui trebuie să fi fost o nimica toată pentru el pe lângă achiziția aceea de milioane de dolari!

sursa.okmagazine.ro

loading...

Din aceeași categorie