Nu voia să iasă din casă din cauza bolii sale, până l-a întâlnit pe acest cățel

2017-03-23 18:46:24 Lifestyle

caine vitiligo copil labrador

Carter zâmbeşte din nou de când l-a cunoscut pe Rowdy

Un băieţel de 8 ani, bolnav de vitiligo, a început să zâmbească din nou după ce a cunoscut un căţel care suferă de aceeaşi boală.

Carter Blanchard era un copil timid şi trist până când în viaţa lui a apărut un patruped simpatic. Băiatul a fost diagnosticat cu vitiligo, o afecţiune a pielii caracterizată prin depigmentarea pielii – vitiligo.

Din păcate, boala l-a afectat atât de tare emoţional pe micuţ, încât ajunsese să îşi urască propria persoană, scrie Bored Panda. Acesta nici măcar nu mai voia să iasă din casă.

Într-o zi mama lui a aflat de pe Internet de Rowdy, un labrador care a fost diagnosticat cu vitiligo în acelaşi an în care în care şi lui Carter i s-a pus acelaşi diagnostic. Petele de pe faţa lui Rowdy l-au făcut celebru pe internet, iar şi aşa a aflat Stephanie de existenţa lui.
„Am citit că Rowdy suferă de vitiligo şi am fost cumva şocată. Iar când i-am arătat şi lui Carter a fost super entuziasmat când a realizat că un câine a devenit faimos pentru că suferă de aceeaşi boală ca el”, a mai spus mama băiatului, potrivit sursei citate mai sus.

La scurt timp, cei doi s-au întâlnit şi de atunci sunt de nedespărţit. Acum băiatul zâmbeşte, e fericit şi şi-a recăpătat încrederea în sine.

sursa.click.ro

loading...

Din aceeași categorie