Elena Merișoreanu își împarte parfumurile și hainele! ”Nu mai trăiesc eu să le port pe toate!”

2017-03-22 13:41:51 Showbiz

Elena Merișoreanu s-a operat la ochi. A făcut infecție

Cântăreața de muzică populară este foarte darnică atunci când cineva îi calcă pragul casei sale. Elena Merișoreanu împarte parfumuri și haine!

Elena Merișoreanu nu apucă să se bucure prea mult de un parfum nou, mai ales dacă acesta este și pe placul prietenelor sale.

Mai precis, artista se ghidează după principiul ”dar din dar se face Rai”, iar atunci când cunoștințele sale îi admiră ceva, artista dăruiește fără nicio reținere. Astfel că, Elena Merișoreanu nu a apucat vreodată  să-și facă vreo colecție de parfumuri, în ciuda faptului că primește foarte multe.

”Le și dau, nu stau lângă mine. Când vine cineva, vai ce frumos miroase, eu zic: ia-l. De ce să le țin, din ce dai, primești mai multe”, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru Libertatea.

Mai mult, artista procedează asemenea și cu hainele sale!

”Îmi merge foarte bine când dăruiesc. Și cu hainele fac la fel. Dacă vine cineva la mine că-i place ceva și că are nevoie la o nuntă, le dau. Am atâtea, că nu mai trăiesc eu să le port pe toate”, a completat artista.

Elena Merișoreanu împarte parfumuri și haine! Și e și foarte credincioasă

Chiar dacă e trecută de prima tinerețe, cântăreața de muzică populară crede și acum în superstiții.

”Sunt foarte supestițioasă. Dacă-mi iese un pisic în cale, sau un preot, nu-mi merge bine toată ziua. Dacă pisica îmi taie drumul, mă întorc acasă, pentru că știu că-mi va merge rău”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Cu toate că întâlnirea cu preotul o sperie, deși superstițiile nu au nicio treabă cu religia, artista merge foarte des la biserică.

”Credința m-a ținut în viață”, spune ea.

sursa.libertatea.ro

loading...

Din aceeași categorie