Blonda asta superbă câștigă 14.000 € pentru fiecare poză pusă pe Instagram!

2017-03-22 12:44:59 Showbiz

fotomodel yoga

O frumoasă blondă, devenită deja celebră pe rețelele de socializare, a dezvăluit care este secretul succesului său și cum Internetul a ajutat-o să se vindece de o teribilă depresie.

Sjana Earp este urmărită pe Instagram de peste un milion de internauți și a primit numeroase cereri în căsătorie, după cum precizează Daily Star, iar la o simplă privire, nu este greu să înțelegem de ce.

 

fotomodel yoga

Câștigă peste 14.000 de euro pentru fiecare poză publicată

Foto: Instagram

Bomba sexy a avut atât de mult succes cu fotografiile sale incendiare publicate pe Instagram, încât a decis să transforme un simplu obicei într-o adevărată carieră. Sjana a recunoscut că uneori a câștigat chiar și 17.000 de euro pentru o simplă poză online și în general, primește în jur de 14.000 de euro.

 

fotomodel yoga

Instagram a ajutat-o să scape de o depresie

Foto: Instagram

Publicare pozelor provocatoare au ajutat-o însă nu doar financiar, ci a fost benefică și pentru propria ei sănătate mintală. „Când aveam zece ani, am trecut printr-o perioadă de depresie și chiar am stat de câteva ori în centre de psihiatrie.” Starea ei de sănătate se deteriorase atât de mult, încât a fost nevoită să se retragă de la școală.

 

fotomodel yoga

S-a regăsit pe sine în fitness și a reușit să devină antrenoare profesionistă

Foto: Instagram

S-a regăsit pe sine în fitness și a reușit să devină antrenoare profesionistă și nu a fost mult până ce atenția internauților s-a focusat pe fotografiile ei de pe Instagram. Ea a fost la un moment dat invitată să pozeze la un eveniment. Noul job a condus-o apoi în Bali, unde a devenit „influencer” pentru yoga.

Acum, Sjana promovează diverse mâncăruri sănătoase, bijuterii și colaborează cu mai multe centru de yoga.

 

fotomodel yoga

Colaborează cu mai multe centre de yoga

sursa.click.ro

loading...

Din aceeași categorie