"Nea Beni” lămurește poveștile despre boala de care ar suferi! Ce surpriză pregătește artistul

2017-03-22 12:15:57 Showbiz

Unul dintre cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară de la noi din ţară a ţinut să lămurească zvonurile conform cărora ar acuza unele probleme medicale. Benone Sinulescu a vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre starea lui de sănătate.

Chiar dacă a ajuns la venerabila vârstă de 79 de ani, îndrăgitul interpret de muzică populară debordează de energie. Cu toate că unii cârcotaşi au vehiculat că sănătatea artistului ar fi critică, „Nea Beni” a dorit să lămurească toate aceste "bazaconii".

„Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt sănatos tun. Eu sunt o fire optimistă şi mereu gândesc pozitiv, aşa că nu am de ce să sufăr. Sunt mai plin de energie ca oricând”, ne-a mărturisit artistul.

Mai mult decât atât, îndrăgitul artist de muzică populară este pus pe fapte mari. Benone Sinulescu munceşte pe rupte la organizarea festivalului ce-i poartă numele. „În luna Mai o să fiu gazda unui eveniment foarte important. Am chemat toată suflaerea muzicii populare la Buzău. Muncesc din plin pentru acest festival, mai ales că îmi poartă numele. Vreau să chem şi artişti internaţionali. Să nu creadă lumea că la vârsta asta nu mai sunt în stare să muncesc”, ne-a mai povestit „Nea Beni”.

Benone Sinulescu este un interpret român de muzică populară din comuna Siriu, județul Buzău. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară printre care Irina Loghin. După 1989, a abordat și stilul etno-dance și colaborat în acest sens cu formația Ro-Mania. Artistul de muzică populară s-a născut pe 24 mai 1937, în comuna Siriu, judeţul Buzău.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie