Jennifer Lopez le face invidioase şi pe tinerele cu forme voluptoase! Apariţie de milioane a vedetei

2017-03-21 18:41:46 Showbiz

Jennifer Lopez are apariţii din ce în ce mai reuşite. Vedeta a îmbrăcat recent o rochie neagră care i-a pus perfect formele în valoare. Cu un decolteu extrem de adânc şi cu o crăpătură lungă pe picior, vedeta concurează cu tinere bombe sexy.  

La cei 47 de ani ai săi, Jennifer Lopez arată demenţial. Are forme foarte voluptoase şi niciodată nu ratează ocazia de a le expune. Ba cu sânii, ba cu posteriorul la vedere, vedeta atrage atenţia asupra sa. 

În mai multe imagini în care a fost surprinsă recent, vedeta poartă o rochie neagră, cu câteva accesorii pe ea. Are un decolteu adânc şi o crăpătură foarte mare pe picior. Se vede că nu poartă niciun fel de sutien şi totuşi arată incredibil de bine. Are părul aranjat foarte simplu şi un machiaj foarte discret.

Dacă imaginile sunt privite cu atenţie, se pare că picioarele vedetei sunt puţin mai groase faţă de acum ceva timp. Are posteriorul la fel de bombat, iar rochia îi vine mulată pe trup.  

Jennifer López s-a născut pe 24 iulie 1969, în Castle Hill, statul american New York. Ea este o cântăreață și actriță. Jennifer visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. Vedeta are la active trei căsătorii: Marc Anthony (2004–2014), Cris Judd (2001–2003), Ojani Noa (1997–1998). Jennifer are doi copii: Emme Maribel Muñiz, Maximilian David Muñiz.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie