Gigi Becali spune adevărul despre Cristi Borcea! “Plânge toată ziua în închisoare”

2017-03-21 18:38:31 Showbiz

Gigi Becali a făcut dezvăluiri uluitoare despre viaţa pe care o duce Cristi Borcea în spatele gratiilor. Conform latifundiarului din Pipera, fostul şef al clubului Dinamo este distrus de durere şi plânge tot timpul.

“Cristi Borcea plânge toată ziua, că nu-l lasă să facă botezul copilului. Îmi zice că îi este frică să nu-l distrugă. Îi este frică să facă plângere. Să-i dați drumul, măi, criminalilor!”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă Gigi Becali.

Nici Victor Becali nu o duce mai bine în penitenciar: “S-a la director și nu-i dă voie să vină acasă. I-a zis că prea s-au învățat cu învoiri. I-a tăiat cererea, dar nu i-a motivat-o”.

Copleşit de ceea ce se întâmplă cu apropiaţii săi în închisorile din România, Gigi Becali nu vrea să mai audă de Steaua: “Lăsați-mă cu Steaua acum, mor oamenii în pușcării! Asta e grav”.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie. Atunci, l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în "Dosarul transferurilor".

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie