Roxana Vrancea, în braţele lui Giani Kiriţă! Copiii lui nu o acceptă atât de uşor: "Lasă-i pe ei"

2017-03-21 18:36:19 Showbiz

Giani Kiriţă este un bărbat dorit de multe femei, dar mereu ţine şi de părerea copiilor lui în legăură cu viaţa sa amoroasă. Pentru Roxana Vancea, în schimb, fostul fotbalist ar face o excepţie.
Invitat într-o emisiune TV cu cei doi copii ai lui, sportivul nu şi-a putut lua ochii de la fosta asistentă de la Antena 1. Când a văzut-o, şi-a anunţat numaidecât copiii că ea ar putea fi aleasa lui.
"Roxana tată, să nu te superi, e o femeie frumoasă. Dacă era una care trăgea piciorul după ea, puteai să te superi. Şi o cheamă tot Roxana", i-a spus Giani Kiriţă fetei lui de aproape 18 ani.
În cele din urmă, cei doi s-au mai apropiat. Fostul fotbalist a luat-o pe instructoarea de fitness la el în braţe şi le-a spus copiilor săi că, chiar dacă aceştia acceptă greu o femeie o vor "scoate la capăt" într-un final, dacă este vorba despre Roxana Vancea.
"Dragosea durează un an, aşa că până mă acceptă, Până mă acceptă ea, gata", a glumit fosta asistentă TV.
Atunci, Giani Kiriţă a venit cu o propunere interesantă: "Hai să facem aşa... facem noi o probă un an, apoi lasă-i pe ei, că mă descurc eu cu ei".
"O scoţi tu la capăt", a fost replica Roxanei, care s-a cuibărit în braţele sportivului, pe fotoliu.

Roxana Kiriţă spunea, înainte de toată gluma, că acceptă ca tatăl ei să aibă o prietenă. Aceasta a spus că doar primii ani îi este mai greu să se obişnuiască cu ideea că tatăl lui nu ar mai fi singur.

"Poate la început doar, dar după... cam vreo 2-3 ani", a mărturisit fiica lui Giani Kiriţă

Giani Kiriță s-a născut pe 3 martie 1977, în București, și e un jucător de fotbal din România retras din activitate. Giani Kiriţă are doi copii: Roxana şi Marco. În cariera sa de fotbalist, Giani Kiriţă a evoluat pentru Rocar Bucureşti, Dinamo, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, ASA Târgu Mureş şi FC Clinceni. Pentru echipa naţională, fostul fundaş a jucat de patru ori.

Roxana Vancea are 26 de ani şi s-a născut la Târgu Jiu. Când a venit în Capitală, a participat la preselecţia organizată de trustul Intact pentru a ocupa postul de asistentă tv în cadrul emisiunii "'Neatza cu Răzvan şi Dani". După doi ani, Roxana a părăsit emisiunea care a consacrat-o şi a ajuns instructor de Kangoo Jumps.

S.O.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie