Ce pedeapsă va primi părintele Pomohaci după ce a postat poze cu Ileana Ciuculete, în sicriu!

2017-03-21 12:15:28 Showbiz

Părintele Pomohaci a fost dur criticat după ce, la scurt timp de la înmormântarea Ilenei Ciuculete, a postat în mediul online mai multe fotografii cu ea în sicriu. Contactat de reporterii Antena Stars, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat ce se va întâmpla cu părintele Pomohaci.

Părintele Cristian Pomohaci va primi doar o mustrare, după gestul scandalos. Deşi a publicat pe internet imagini necenzurate cu Ileana Ciuculete, în sicriu şi a revoltat o parte din România, părintele a fost înţeles de superiori şi, în cel mai rău caz, o să primească o mustrare.

"Gestul părintelui Pomohaci nu a rămas fără ecouri. A fost un gest neinspirat, un gest lipsit de delicateţe. Doar familia are dreptul să facă asta. Nu ştiu dacă părintele a avut aprobarea familiei. Nu este normal să plasăm în spaţiul public imagini cu cei care s-au stins din această viaţă, decât dacă familia doreşte lucruri acesta", a spus Vasile Bănescu, purtătorul de cuvând al Patriarhiei Române, pentru Antena Stars.

"Pot să vă spun şi despre măsură. Gestul părintelui Pomohaci va putea fi cercetat din punct de vedere au autorităţilor bisericeşti, doar de către ierarhul din arhiepiscopia de care părintele aparţine. Patriarhia Română nu se implică în mod direct. Cazul său va putea fi, ca să spun aşa, judecat doar local. Acest caz se încadrează într-un spectru mai general. Sunt foarte multe persoane care plasează pe internet astfel de fotografii. Părintele nu a încălcat o lege, nu pot vorbi despre o consecinţă. Poate fi vorba despre o mustrare", a adăugat el.

Între timp, preotul a şters imaginile de pe contul de socializare.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie şi a fost înmormântată pe data de 18 martie. Cristian Pomohaci a mers la capela la care a fost depus trupul neînsufleţit al cântăreţei. unde a şi cântat la căpătâiul ei. 

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie