Dana Rogoz, atacată în ultimul hal pe Internet: «Ar trebui să te împuști în cap»

2017-03-13 11:19:39 Showbiz

dana rogoz

Dana Rogoz a primit mesaje urâte pe internet

Persoanele publice au marea lor de admiratori, dar, poate în aceeași măsură, există și destui oameni care nu le plac. Unii întrec și limita atunci când vine vorba de a-și exprima dezaprobarea față de ceea ce fac vedetele în cauză.

Cel mai recent caz este al Danei Rogoz. De mulți apreciată, cea cunoscută în lumea showbiz-ului încă de când era o copilă și însenina zilele celor mici cu rolul ei de “Abramburica”, aceasta și-a găsit și contestatari. Deși primește zilnic și mesaje care nu-i fac plăcere, aceasta a decis să ia atitudine și să arate un scurt text care a deranjat-o profund și a făcut-o să se gândească la ce va spune fiul său, Vlad, în vârstă de trei ani, peste o vreme, când va fi capabil să înțeleagă mai bine tot ce se întâmplă în jurul lui.

"În dimineața aceasta citesc că o Viviana îmi spune ca ar trebui sa ma împușc în cap și ca nu vrea sa împartă nimic cu mine sau cu cineva apropiat mie. Descopăr apoi ca avem prieteni comuni pe Facebook, unii dintre ei chiar foarte dragi mie. Oops. As fi pus și un "zambet", dar a abuzat de el în mesajul lăsat și nu as vrea sa creadă ca îl împarte cu mine. Când o sa crească mare Vlad și o sa citească inevitabil astfel de mesaje despre mama lui, o sa îl învăț ce înseamnă mila și iertarea", a scris Dana, alături de captura comentariului cu pricina.

 

mesaj dana rogoz

Comentariul care a supărat-o tare pe Dana Rogoz

sursa.click.ro

loading...

Din aceeași categorie