SCANDALOS / Secretul teribil al şmecherului care a încercat să ucidă un poliţist!

2017-03-13 10:44:03 News

Roni Herşcovici, "şmecherul" de 22 de ani care a lovit un poliţist şi l-a târât pe capotă 20 de metri după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie din Bucureşti, ascunde un secret teribil!
Individul care a pus pe jar Poliţia Capitalei este fiul unui traficant de droguri, iar în urmă cu aproximativ un an a încercat să omoare - în acelaşi fel, dând cu bolidul peste victimă - un coleg de facultate. Roni Herşcovici explicat, la momentul respectiv, că individul merita să primească lecţia dureroasă, iar prietenii au fost alături de el când, după incident, a fost internat la balamuc. Culmea, deşi a trecut pe la Psihiatrie, puiul de traficant a continuat să conducă maşina pe drumurile publice, reprezentând un adevărat pericol pentru ceilalţi oameni.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 03.00, un echipaj al Brigăzii Rutiere l-a observat pe Herşcovici în trafic, intrând într-o intersecţie la culoarea roşie a semaforului, iar lucrurile aveau să ia o turnură neaşteptată. "Ulterior, a oprit şi, în momentul în care agentul de poliţie rutieră i-a solicitat documentele, a devenit agresiv verbal şi a demarat, având poliţistul agăţat de oglinda retrovizoare şi de centura de siguranţă. Colegul aflat la volanul autospecialei a plecat în urmărirea acestuia, iar poliţistul care solicitase documentele a reuşit, după aproximativ 20 de metri, să sară de pe maşină. În acest răstimp, a fost solicitat şi sprijin din partea altor echipaje de poliţie aflate în zonă, care au reuşit să blocheze autoturismul. Conducătorul auto a refuzat să coboare, ba mai mult s-a blocat în maşină", a precizat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Potrivit Mediafax, la faţa locului au venit câteva persoane din familia şoferului, care au deschis portbagajul maşinii cu o cheie de rezervă. În acel moment, poliţiştii au încercat să îl scoată din maşină folosind un spray iritant-lacrimogen, dar "şmecherul" a demarat din nou, lovindu două autospeciale care îi blocau ieşirea. "Pentru imobilizarea lui, după ce a lovit autospecialele, s-a utilizat şi armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă, nicio persoană fiind rănită. Conducătorul auto, în vârstă de 22 de ani, a fost ulterior imobilizat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere, pentru audieri", a mai precizat Poliţia Capitalei. Individul a fost reţinut, apoi arestat preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, ultraj şi distrugere.


Pui de traficant
"Şmecherul" care a trecut pe la Bălăceanca şi a cotinuat să şofeze este fiul unui traficant de droguri, Carol Herşcovici, care a fost prins la sfîrşitul lunii aprilie 2001, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, avînd asupra lui 1.008 comprimate de Ecstasy. În urma descinderii făcute atunci de poliţişti la o locuinţă a acestuia, din municipiul Braşov, au mai fost descoperite 19,9 kilograme de Ecstasy, cantitatea totală de droguri fiind compusă din 66.000 de tablete. Carol Heşcovici urma să plaseze drogurile la New York, declarau, atunci, surse din Poliţie.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie